Love is like a sin.
|
02 Apr 2011, 19:23
|||
|
|||
Umerii ma dureau destul de tare din cauza stransorii lui Blake. "Da-mi drumul te rog." am zis cu vocea tremurand de nervi. "Nu." spuse Blake serios. Eram atat de nervoasa si imi venea sa il strang de gat pe Blake. "Daca nu-mi dai drumul te castrez." am zis si in acelasi timp Tamara isi drese vocea privindu-ma amenintator. Blake se enerva mai tare trantindu-ma puternic de copac. M-am enervat si eu si m-am smuls din stransoarea sa dandu-i un pumn in fata si punand toata forta mea in el. Blake injura si isi acoperi partea de deaspupra ochiului drept cu mana. Cand am vazut sangele care ii siroia printre degete imi inghetase privirea. "Ups." am spus batand in retragere. Ii sparesem arcada, dar eram convinsa ca el nu ar fi dat atat de tare in mine, totusi orice era posibil cand venea vorba de Blake. Acesta venea amenintator spre mine. "De ce fugi Bella?" intreba el ranjind. "Cum mi-ai spus!?" am izbucnind incepand sa inaintez nu sa dau inapoi. Acesta incerca sa ma provoace si ca o proasta raspundeam provocarii. "Pai nu asa te cheama?" intreba el chicotind. "Ma cheama Bellatrix nu Bella stii ca urasc sa mi se spuna Bella." am zis printre dinti.
Blake se napusti asupra mea daramandu-ma. Am incercat sa ma ridica dar Blake ridica instinciv cotul incercand sa ma opreasca. Mi-am dus mainile la gura pentru deoarece cotul lui Blake imi sparsese buza. "Mersi idiotule, mortii ma..." am dat eu sa-l injur dar acesta ma lua de par si ridicandu-ma de pe jos tragandu-ma dupa el. Am icnit din cauza ca eram plina de sange pe barbie si pe gat si pentru ca Blake ma tragea ingrozitor de tare de par. I-am dat un cot in stomac si acesta imi dadu drumul imediat. Acum nu ne duelam cu baghetel ci ne bateam pur si simplu caraandu-ne pumni si palme. Totusi aveam un atu-unghii lungi cu care il zgariam pe Blake pe fata pe maini si pe gat. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|