Scrisoarea...
|
02 Apr 2011, 21:03
(This post was last modified: 06 Apr 2011, 19:09 by Tora Chang.)
|||
|
|||
Pieptul ii zvancnea dar nu se putea opri acum. Trebuia sa existe o cale de scapare. (Numai ca in acel moment nu vedea nici una.) Daca Lily avusese curajul sa foloseasca vraji interzise atunci ea nu puteam sa stea si sa rabde.
Tintuindu-se pe picioare Tora inceput un nou atac. -Expeliarmus... Bagheta viperinei a sarit la 5 metri departare. Tot ce trebuia sa mai faca acum era sa scape de ea inainte de a-si lua bagheta inapoi. Aceasta sari inspre bagheta. -Incarcerous! O franghie aparu de nicaieri si o lega pe Lily fedeles.Aceasta incepu sa se zbata. -Da-mi drumul acum! In acel moment Tora se putea relaxa putin. -Mai am ceva de facut inainte de a-ti da drumul. Aceasta se apropie de fata, isi indrepta bagheta spre capul ei si spuse: -Obliviate. Acum nu-ti vei mai aminti ca te-ai duelat cu mine, ca Astrid ti-a vazut scrisoarea, sau chiar ca ne-am intalnit aici. Lily era intr-o confuzie totala. Tora se indrepta spre usa hambarului. Chiar inainte sa iasa se opri. -Am uitat ceva... Finite Incantatem! Franghiile din jurul lui Lily disparura. Tora nu vroia sa o lase singura pe Lily. Chiar daca tocmai se luptase cu ea, stia ca fata puta fi mai buna de atat. si oricum cu-si va mai aminti nimic. Incerca sa o trezeasca: -Lily? scpuse aceasta scuturand-o usor. Robert Louis Stevenson once wrote: You cannot run away from a weakness; you must sometimes fight it out or perish.
![]() "Blessed are the hearts that can bend. They shall never be broken." |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Scrisoarea... - by Tora Chang - 31 Mar 2011, 13:37
RE: Scrisoarea... - by Astrid Lovegood - 31 Mar 2011, 17:27
RE: Scrisoarea... - by Odette B. Malfoy - 31 Mar 2011, 18:22
RE: Scrisoarea... - by Odette B. Malfoy - 31 Mar 2011, 19:34
RE: Scrisoarea... - by Odette B. Malfoy - 02 Apr 2011, 19:54
RE: Scrisoarea... - by Tora Chang - 02 Apr 2011, 21:03
RE: Scrisoarea... - by Odette B. Malfoy - 06 Apr 2011, 19:39