Thread Closed 
Love is like a sin.
02 Apr 2011, 22:44
Adevarul este ca nu vreau sa-l omor pe Blake desi uneori imi doresc sa-l vad intr-un sicriu de marumura neagra sau arzand in flacari dar tot ca un frate mai mare ramane. Eram intr-o stare mult mai proasta decat Blake. El nu trecuse printr-un geam si nu avea un picior rupt. Dupa ce Tamara ne oprise ne-am asezat amandoi pe jos. Blake comenta ceva cum ca as face viata tuturor un calvar apoi spuse ca uneori ar vrea sa ma vada moarta si dupa spuse ca ma iubeste ca pe o sora mai mica. Desi apreciam ultimul lucru spus ma simteam prost pentru ce zisese mai devreme si mai ales cand spuse ca as fi in stare sa-l omor. Nu era adevarat.
Fred veni si se aseza in fata mea as fi vrut sa-mi ascund fata oribila dar in schimb mi-am cerut scuze pentru ea razand slab. "Nu merit sa te uiti la mine." am zis in reptomita. Fred nu spuse nimic ci imi lua fata in maini facandu-ma sa ma stramb din cauza durerii apoi ma saruta. Am incnit din cauza ca buza de jos ma durea destul de tare si ranile de pe fata la fel iar de picior nu mai zic. Dupa ce Tamara il vindeca pe Blake veni si la mine si imi vindeca ranile de pe fata si apoi cat de cat piciorul. Blake ajunsese pe acoperisul de pe care cazusem mai devreme cand ne luptam. M-am ridicat cu greu, Fred prinzandu-ma in brate cand era sa cad. Ma lua grijuliu de talie si ma ajuta sa merg dar i-am luat usor mana spunand ca trebuie sa ma descurc singura.

M-am dus dupa Blake pe acoperis. Aveam lacrimi in ochi era foarte trista dar nu vroiam sa arat asta.
"Iti fac viata un calvar, Blake?" am intrebat incercand sa-mi stapanesc lacrimile si sa par calma. Acesta se intoarse spre mine surprins. "Nu, am zis-o doar la nervi." spuse el cu parere de rau venind spre mine. "Chiar crezi ca as putea sa te omor?" am zis incercand sa zambesc. "Nu, Bel... Lily te iubesc ca pe o sora si uneori as vrea sa te vad cum dispari de pe fata pamantului asta e adevarat dar fara tine nu ar fi nimic la fel." spuse Blake ajungand in fata mea. "Mda si eu te iubesc la fel si trebuie sa recunosc te-am vazut de multe ori mort." am zis reusind sa zambesc apoi am sarit pe el imbratisandu-l strans. "De ce trebuie sa ajungem aproape morti ca sa putem recunoaste asta?" am intrebat scapand o lacrima dar poate Blake nu avea sa-si dea seama. Blake ma tinea si el strans in brate apoi cand imi dadu drumul o alta lacrima de cristal imi cazu pe obraz dar nu din cauza lui Blake sau a ceea ce se intamplase ci din cauza faptului ca ma intepase piciorul foarte tare si ma luase pe neasteptate. "Esti bine?" intreba Blake stergandu-mi lacrima. "Da." am mintit eu strangand din pumni din cauza dureri incercand sa stau in picioare. "Lily te cunosc de mai bine de zece ani, stiu cand minti. Ce e in neregula?" intreba acesta luandu-mi fata in maini fortandu-ma sa ma uit in ochii lui. Nu puteam sa-l mint cand il priveam in ochi. Am oftat usor apoi am spus ca nu ma simt bine si ca ma doare piciorul. Blake isi puse o mana in jurul taliei mele ajutandu-ma sa merg. "Si acum o faci pe fratele mai mare?" am intrebat razand. "As putea sa incerc atunci cand ai nevoie dar sa nu profiti de sufletul meu bun." spuse Blake razand. "Suflet bun!? De unde ai mai scos-o si pe asta? Nu m-ar surprinde sa te aud spunand ca vrei sa ajungi Auror si sa renunti la a fi Devorator." am zis razand in hohote. Blake imi dadu drumul si neputand sa ma tin pe picioare am cazut. "Mersi." am zis scotand limba la el apoi am inchis ochii din cauza durerii incercand sa nu tip. "Scuze am fost surprins de ce ai spus." zise Blake vrand sa ma ridice dar Fred isi facu aparitia pe acoperis. Pana acum ne privise de jos impreuna cu Tamara dar bineinteles ca acum vazandu-ma asa venise in ajutorul meu. Mi-am dat ochii peste cap spunand ca nu am nevoie de ei sa ma sustina apoi am incit din cauza durerii. "Ce spui?" inteba Fred luandu-ma in brate cu forta. M-am resemnat si mi-am pus mainile in jurul gatului sau. Nu m-am putut abtine si l-am sarutat. "Opreste-te sau sau vom cadea amandoi de aici si nu stiu daca vom putea fi salvati." spuse Fred abia respirand. "Cel putin murim impreuna." am zis lasandu-l totusi sa respire. "Va rog frumos!" izbucni Blake indignat.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Love is like a sin. - by Rachelle Hathaway - 25 Mar 2011, 20:42
RE: Love is like a sin. - by Odette B. Malfoy - 25 Mar 2011, 22:02
RE: Love is like a sin. - by Rachelle Hathaway - 25 Mar 2011, 23:42
RE: Love is like a sin. - by Odette B. Malfoy - 26 Mar 2011, 14:35
RE: Love is like a sin. - by Rachelle Hathaway - 26 Mar 2011, 15:32
RE: Love is like a sin. - by Odette B. Malfoy - 27 Mar 2011, 13:56
RE: Love is like a sin. - by Rachelle Hathaway - 27 Mar 2011, 15:07
RE: Love is like a sin. - by Odette B. Malfoy - 27 Mar 2011, 19:17
RE: Love is like a sin. - by Rachelle Hathaway - 27 Mar 2011, 20:33