|
Parerea despre membrii
|
|
02 Apr 2011, 23:36
|||
|
|||
|
Bell, stii foarte bine parerea mea despre tine, dar nu o sa ma opresc la a spune ca te iubesc, chiar daca e adevarat >
< Esti o persoana extraordinara, si nu o spun doar pentru ca esti prietena mea cea mai buna, ci pentru ca asa esti, si multi de aici au aceiasi parere. Esti minunata pentru ca ai face orice ca sa ajuti pe oricine, chiar daca nu cunosti persoana, esti acolo pentru mea, mereu binevoitoare, mereu punand problemele altora peste problemele atale, si apreciez asta, fiindca imi esti mereu alaturi, chiar daca uneori mi'as dori sa imi zici daca ai vreo problema, sa pot sa iti dau si eu sfaturi, fiindca ma simt uneori, nu stiu, ca si cum nu sunt o prietena indeajuns de buna, si ca nu te merit X_X acum o sa ma contrazici, si o sa zici ca ne meritam una pe alta, las' ca te stiu eu Stii ca sti speciala, extraordinara, fenomenala etc. Si esti sora mea, si te iubesc > <
![]() |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Parerea despre membri | Bell Evans | 188 | 48,354 |
31 Jan 2013, 11:11 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
| Ce crezi tu despre forum ? | Raizen Isildur | 3 | 2,377 |
10 Feb 2012, 09:15 Last Post: Isabella River |
|
| Totul despre zodii | Bell Evans | 79 | 19,575 |
25 Mar 2011, 15:35 Last Post: Belle Marie Snowdrop |
|
| Un documentar despre vrajitorie | Maya Lovegood | 5 | 2,179 |
22 Jan 2009, 12:42 Last Post: Sharma Sanara |
|
| Parerea despre RPG | Denis D. Diggory | 35 | 8,385 |
16 Jan 2009, 15:36 Last Post: Sharma Sanara |
|
| Top 7 membrii | Lyra Dust | 17 | 5,789 |
29 Dec 2008, 16:56 Last Post: Hermione McGonagall |
|

< Esti o persoana extraordinara, si nu o spun doar pentru ca esti prietena mea cea mai buna, ci pentru ca asa esti, si multi de aici au aceiasi parere. Esti minunata pentru ca ai face orice ca sa ajuti pe oricine, chiar daca nu cunosti persoana, esti acolo pentru mea, mereu binevoitoare, mereu punand problemele altora peste problemele atale, si apreciez asta, fiindca imi esti mereu alaturi, chiar daca uneori mi'as dori sa imi zici daca ai vreo problema, sa pot sa iti dau si eu sfaturi, fiindca ma simt uneori, nu stiu, ca si cum nu sunt o prietena indeajuns de buna, si ca nu te merit X_X acum o sa ma contrazici, si o sa zici ca ne meritam una pe alta, las' ca te stiu eu
Stii ca sti speciala, extraordinara, fenomenala etc. Si esti sora mea, si te iubesc >![[Image: 2igkmd1.png]](http://i50.tinypic.com/2igkmd1.png)