Love is like a sin.
|
03 Apr 2011, 01:11
|||
|
|||
Cand am ajuns jos Fred ma puse se picioare. M-am sprijinit de un copac cand acesta veni si ma saruta dar tot nu ma facu sa uit de durerea din picior care era insuportabila. Blake vru sa vina spre noi dar Tamara il opri. Trebuia sa ii multumesc cumva pentru asta. Ma jucam cu Fred dupa ce am reusit sa ma eliberez bineinteles mi-am luat putina distanta pentru orice eventualitate. Acesta veni spre mine dar am fugit chicotind apoi icnind de durere. De ce a trebuit sa-mi rup eu piciorul? Am oftat usor. Fred imi puse mainile desupra capului apoi ma saruta iar. Incerca sa imi ridice usor tricoul apoi imi lega mainile deasupra capului, pentru putin. De ce trebuia sa raman fara tricou!?"imi era chiar frig. Am facut si eu tricoul lui Fred bucatele. Acesta isi puse mana pe talia mea facandu-ma sa tremur usor pentru ca era rece si mie deja imi era putin frig. Ce era cu Fred acum nu puteam sa imi dau seama de obicei nu facea asa nici cand era sa ma omoare Blake luna trecuta nu fusese atat de fericit ca nu murisem. "Te iubesc."sopti el. Am zambit dandu-l la o parte de pe mine. "Si eu."am zis icnind iar din cauza piciorului. Am fi putut sa facem orice ne trecea prin cap fiindca Tamara si Blake dormeau. Sau cel putin asa credeam eu. L-am sarutat pe Fred apoi m-am asezat cu capul pe pieptul sau. Acesta ma mangaia usor pe cap. Am facut o miscare din bagheta punand alte haine pe noi. "Ce-i cu tine? Parca esti Blake!" am spus incepand sa rad. Fred imi zambi asezandu-se pe jos punandu-ma cu grija in bratele sale. Devoratorul incepu sa se joace in parul meu cantand ceva ce imi placea mie foarte mult.
Tamara se trezise si venise la noi intrebandu-ne ce am facut. I-am spus ca nimic apoi aceasta zise ca ne auzise si vazuse aproape tot apoi se duse la Blake incercand sa-l trezeasca dar fara succes. Astropufa veni inapoi la noi intrebandu-ne ce mai facem sau eventual ce am mai facut. "Nimic sincer iti spunem ca nimic."am zis incercand sa ma misc si sa ma asez mai bine dar imi pocni un os din picior facandu-ma sa tip. Ma durea ingrozior, vedeam stelute verzi. "Nu poti face nimic cu asta?"intreba Fred punand mana pe piciorul meu vrand sa ma ajute cumva. Tamara il privi suspicioasa apoi acesta isi lua repede mana. "Nu stiu ce as putea face."spuse Tamara ganditoare. "Örice."am zis gafaind desi Tamara imi mai spusese odata ca nu prea are ce sa faca in legaura cu piciorul. Cu ultimele eforturi m-am ridicat si m-am dus spre Blake aruncand pe el un jet de apa rece. „Mortaciune trezirea!” am zis icnind de durere asezandu-ma pe jos-deja statusem prea mult in picioare. Blake sari in picioare si spuse”Ai noroc de piciorul rupt. Si voi ce ati facut in timpul asta?” spuse Blake ranjind . „Nimic. Vrei sa ma verifici?”am spus inchizandu-i gura. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|