|
03 Apr 2011, 01:41
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- M-am dus inapoi la cei doi,cand auzisem un os rupandu-se dandu-mi seama ca e de la Lily care gafaia de durere cand se duse la Blake pentru al trezi aruncand un jet de apa pe el spunandu-i ca are noroc cu piciorul dupa o intreba daca nu cumva vrea sa-i umble prin minte iar."Nu vreau nimicuri vreau ceva sa vad."zise acesta razand punandu-si mainile la gura cand ma vazu ca mimez exasperata cuvandul nimic punandu-mi mainile pe solduri mergand in directia lor."Nici sa nu te gandesti e mintea mea."zise Lily punandu-si mainile pe cap zicandu-i ca poate ii va spune ceea ce gandeste."Lasa-i in pace."am spus eu suparata verificand piciorul fetei care era rupt,am incercat sa il vindec dar stiam ca va schiopata iar si durerea va fi la fel de insuportabila,dar se putea deplasa.Fred veni spre noi asezandu-se langa Lily intreband daca este bine am clatinat din cap spunandu-i ca va trebui ajutata.Blake ofta asezandu-se inapoi culcandu-se zicand daca e ceva important sa il trezim sau sa tipam.Mi-am dat ochii peste cap lovindu-l cu piciorul in spate,facandu-l doar sa mormaie ceva care nu intelesesem.Atunci simtisem cum picioarele imi cedeaza facandu-ma sa cad dandu-mi seama ce zicea Blake acolo.
Am oftat plictitsita nestiind ce am mai putea face."Mie mi-e foame."am spus eu deodata vazand ca pe fata lui Lily aparu un zambet spunand ca si ei ceea ce-l facu pe Blake sa izbucneasca in rasete iar pe Fred sa ii spuna mancacioasa sarutand-o pe obraz.Devoratorul se ridica adormit intreband ce avem la micul de jun,l-am inghiontit intrebandu-l daca poate sa faca ceva sa apara mancare penrtru ca eram lihnita.Acesta folosi magia facand sa apara patru farfuri pline cu carne ceea ce ma facu sa ma stramb si sa ma prefac ca vomit.Cei trei ma intrbara ce e cu mine raspunzandu-le ca sunt vegetariana ceea ce-l facu pe Blake sa scape farfuria lui pe jos iar pe Lily sa rada."Ai auzit Blake?"adauga aceasta inca razand.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)
|
|