Don't leave me behind
|
03 Apr 2011, 11:17
|||
|
|||
-Clovni? intreba Elizabeth si Eveline rase.Era cea mai ciudata chestie,sa-ti fie frica de clovni.
-Mda .. cand aveam 5 ani am mers la circ cu familia.Si erau niste clovni uriasi iar cand unul s-a aplecat si mi-a dat un balon,Serena mi-a spus ca defapt el este rau si ca vine la fetele de 5 ani noaptea si se ascunde sub patul lor pentru a le speria.Am fugit de langa el si am ramas cu teama asta pana la 11 ani cand intr-un final mi-am invins-o.Stiam,desigur,ca Serena zice asa ca sa ma sperie dar eram mica zise Eveline in apararea ei,inca razand.Acum ca se gandea mai bine era chiar o prostie sa-ti fie frica de clovni.In lumea incuiatilor ei ii fac pe oameni sa rada si Eveline se speria de cate ori vedea unul. Privi din nou spre caiet si o fericire o cuprinse.Acum ca avea acest caiet putea vorbi cu sora sa,ea o putea sfatui,desi stia ca era doar o amintire. -Il voi pastra.Nu cred ca se va intampla ceva rau,in fond i-a apartinut surorii mele zise Eveline si soptind o vraja inlatura si ultimele picaturi de apa de pe caietul care arata mult mai bine uscat. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|