Sunset.
03 Apr 2011, 14:39 (This post was last modified: 03 Apr 2011, 14:40 by Rachelle Hathaway.)
[Image: santamonicaprodesigner.jpg]
Iunie.
Doar eu si Lily.

Am zambit cand soarele imi atingea pielea fina,era prima zi din vacanta de vara si eu eram in locul unde am copilarit am crescut-Los Angeles.Un loc foarte populat si plin de oameni.Blocul in care locuiam era chiar langa o plaja ceea ce era prefect pentru mine pentru ca intotdeauna imi placea sa vin si sa ma plimb pe plaja si sa simt valurile cum se sparg iar pescarusi zburand deasupra capului meu.Am iesit vesela din casa mergand pe nisipul fierbinte si auriu,stiind ca totusi lipsea ceva,niste persoane foarte importante pentru mine.Nu puteam sa ma distrez singura.Pe plaja erau doar cateva persoane care se bronzau.Mi-am pus prosopul pe nisip scotandu-mi hainele punandu-le in geanta mea mare de plaja.Am scos o revista si bagheta afara pentru a da paginile.Am oftat culcandu-ma incercand sa ma bronzez si sa ma relaxez cand cineva ma atinse pe spate,avea mainile reci ceea ce ma facu sa-l injur si sa ma rasucesc."Buna draga."zise acesta cand i-am auzit vocea m-am dat inapoi surprinsa.

Cei trei erau langa mine zambindu-mi ceea ce ma facu sa rasuflu uimita si sa tip de bucurie."Parintii mei stiu ca sunteti aici?"am spus eu inca uimita,ducandu-ma sa ii imbratisez pe fiecare.Lasandu-l pe Blake la urma care se aseza pe nisip era ud tot si Lily la fel dar nu mai era cazu sa intreb ce se intamplase.Era simplu iar se certasera."Cine crezi ca ne-au invitat."zise Fred zambindu-mi cald.Am tipat iar de bucurie atragand atentia simtind cateva priviri pe mine.O observasem pe Lily dandu-si hainele jos ramanand intr-un costum negru intrand in apa spalandu-se de nisipul de pe trupul sau.Am intrat dupa ea aruncand apa pe mine din cauza calduri ma ardea pielea."Stii sa inoti?"am murmurat eu asezandu-ma in apa.Aceasta imi spuse ca daceea ce ma facu sa las privirea in jos pentru ca eu nu puteam.

Am iesit din apa cu Lily razand aruncand apa spre ea,cand vazusem ca langa prosopul pe care stateam erau doua seslonguri ceea ce ma duse cu gandul la Blake care folosie bagheta.Speram sa nu il fi vazut nimeni.Acesta isi dadu tricoul jos ramanand doar in blugi lui scurti taiati la genuchi."Blake?De cand te-ai tatuat?"am spus eu uimita punand mana pe bratul sau vazand ca are o cruce rupta in doua iar langa scriind Moarte.Acesta ridica din umeri spunandu-mi ca nu isi mai aminteste ziua cand il facusem,i-am spus ca imi place foarte mult."Cat veti sta?"am intrebat eu deodata,urcandu-ma peste el cand refuza sa se dea la o parte dar imediat isi puse mainile pe burta mea facandu-ma sa rad pentru ca ma gadila."Toata vacanta cred."zise Fred asezandu-se pe nisip lasand-o pe Lily sa stea pe selsong."Va fi cea mai tare vacanta de pana acum."spuse Blake strangandu-ma mai tare intorcandu-ma si sarutandu-ma."Stiti ca aici este lume care va poate vedea."spuse Lily cu zambetul pe buze razand cand il auzi pe Blake oftand dandu-mi drumul.

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 14:39
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 15:23
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 16:09
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 16:50
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 18:18
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 19:17
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 20:17
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 21:52
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 22:48