Sunset.
|
03 Apr 2011, 15:23
|||
|
|||
Eram in Londra in fata casei asteptandu-i pe Fred si Blake. Dupa ce acestia iesira din casa am Disparut toti trei pe o plaja din Los Angeles. Vorbisem cu parintii Tamarei sa ii facem o surpriza si o vom vizita defapt vom sta la ea toata vacanta. Bagajele erau deja trimise la ea acasa de vreo jumatate de ora. "Am uitat sa-ti trimit hainele."spuse Blake. "Ceee?"am tipat eu atragand cateva priviri asupra mea. Pentru ca nu puteam folosi magia am sarit pe el tragandu-l de par. Fred isi dadu ochii peste cap incercand sa ne potoleasca dar parca vroia mai degraba sa se ascunda sa intre cu capul in nisip. Ne purtam ca niste copii de trei ani. Acum ajunsesem in apa si eram uzi si plini de nisip eu aveam o zgarietura usoara pe mana si Blake una pe fata dar abia daca se vedeau. "Lily ti-am trimis eu hainele."spuse Fred calm. "Si tu nu puteai sa o spui inainte sa sara pe mine!?"intreba Blake indignat. "Nu."raspunse Fred razand.
Am ajuns lmga Tamara care citea o revista si cand Blake o atinse pe spate aceasta injura. Cand se intoarse ramase complet uimita imbratisandu-ne pe fiecare in parte. Dupa ce am inrat putin in apa m-am asezat pe un seslong facut de Blake. Acesta se aseza pe celalalt. Fred se aseza pe nisip si bineinteles ca nu se putea alfel si nici nu mi-am imaginat ca se va intampla altfel-Tamara se aseza pe Blake. Le-am facut o mica obervatie dupa care Blake se aseza langa Fred si Tamara langa mine in locul in care statea Blake mai devreme. Stateam cu ochii inchisi fredonand ceva. Imi placea foarte mult sa stau la soare si sa ma bronzez. "Ma duc sa inot putin."am zis deodata pentru ca imi era foarte cald. "Venim si noi"spusera Fred si Blake in cor. "Tu nu vii Tamara?"intreba Fred. Tamara lasa privirea in jos spunand ca nu stie sa inoate dar Blake o lua in brate spunadu-i ca o va invata. Mergeam spre apa cand am observat privirile Incuiatilor spre mine spre Blake si spre Fred. "De ce ne privesc asa?"am intrebat ridicand o spranceana. "E din cauza semnelor spuse Blake plictisit. Da probbil ca incuiatii le credeau niste tatuaje niste simple tatuaje dar nu erau. Cand Blake intra cu Tamara in apa aceasta incepu sa protesteze. Cand eram la apa mai adanca acesta ii dadu drumu uitand ca e mai scunda decat el. Tamara se agata de el disperata tipand si rugandu-l sa o ia in brate. "Blake dar ce grijuliu esti! Vrei sa o ineci din prima zi?"am intrebat razand. Acesta uita complet de Tamara si veni la mine bagandu-ma cu capul sub apa. "Tamara se ineaca fraiere."am zis razand cand am reusit sa ies de sub apa. Am ras si mai tare cand Blake se duse la ea luand-o din bratele lui Fred care incerca sa ii explice ca nu e greu sa invete sa inoate. "Ma enerveaza Incuiatii astia care se holbeaza la noi" am zis suparata Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 14:39
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 15:23
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 16:09
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 16:50
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 18:18
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 19:17
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 20:17