Sunset.
03 Apr 2011, 16:09
  • Blake ma lua in brate obligandu-ma sa ma intru in apa dar nedandu-si seama ma duse la apa care era foarte mare pentru el era mica putea sta in picioare eu fiind mai scunda decat el cu zece centimetri.Cand veni langa mine mi-am pus mainile in jurul gatului lui si picioarele in jurul taliei lui rugandu-l sa nu imi dea drumul tusind apa sarata care imi facea sa imi usture gatul.Parul imi era ud ceea ce ma enerva groaznic."Se pare ca Tam are nevoie de respiratie gura la gura."spuse Blake punandu-si mainile pe pielea mea sarutandu-ma,cand am simtit mainile lui pe spatele meu desfacandu-mi costumul ceea ce ma facu sa tresar sa rad si sa il lovesc puternic in spate rugandu-l sa mi-l prinda inapoi."Glumeam."spuse acesta in soapta chicotind facandu-ma sa zambesc si sa-i spun ca sunt multe locuri pusti prin Los Angeles.

M-am uitat in jurul meu speriata nestiind ce ar trebui sa fac,Blake imi lua mainile si picioarele de pe el spunand ca ar trebui sa invat,ceea ce ma facu sa ma uit speriata prinzandu-ma mai mult de trupul sau."Niciodata." am spus eu auzindu-mi inima cum imi bate puternic.Acesta ma stranse puternic in brate sarutandu-ma ducandu-ma la apa si mai adanca nedandu-mi seama cand observasem cat de departe erau Fred si Lily am tipat speriata simtind cum mi se umezesc ochii.Eram speriata rau.

Acesta incepu sa rada cand stateam lipita toata de el tremurand si spunandu-i ca fac orice daca ma duce inapoi.Blake clatina din cap spunand ca nu ma duce inapoi bagandu-ne pe amadoi cu capul in apa punandu-si mainile pe pielea mea sarutandu-ma ramanand fara aer dar nu imi pasa acum.Cand incepusem sa nu ma mai misc Blake ma scoase afara razand danadu-mi parul de pe fata punandu-si o mana in dreptul inimi mele.Zambi cand imi vazu fata.Am tusit apa care era inca in gura mea facandu-ma sa ma stramb de la gustul sarat punandu-mi capul pe umarul lui Blake care se juca in parul meu."Vrei sa mergem inapoi?"intreba Blake ridicandu-mi capul managindu-ma pe obraz i-am spus ca mi-e frica sa mai stau aici in apa dar imi raspunse ca vom mai ramane in apa.Acesta isi dadu ochii peste cap cand ii auzi pe cei doi strigandu-ne.

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 14:39
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 15:23
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 16:09
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 16:50
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 18:18
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 19:17
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 20:17
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 21:52
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 22:48