Sunset.
03 Apr 2011, 16:50
Inotam cu Fred lucru pe care nu il mai facusem de mult timp si imi placea foarte mult. Mi-am intors privirile spre Blake si Tamara si cand am vazut ce fac ei acolo in vazul tuturor imi venea sa ma duc si sa-i dau cap in cap pe amandoi. Am rasuflat usurata cand am vazut ca fusese doar o gluma totusi ma puteam astepta la orice. I-am strigat apoi i-am spus lui Fred ca ma duc pana la ei sa le spun vreo doua. "Lasa-i." spuse Fred razand. "Ii las dar nu aici." am spus incepand sa inot mai repede. M-am uitat inapoi sa vad daca Fred vine dupa mine dar nu l-am vazut nicaieri. Probabil era vreo gluma dar nu mai reusea sa ma sperie. Am inceput iar sa inot strigand-o pe Tamara cand ceva ma prinse de picior tragandu-ma sub apa. Am auzit tipatul scurt al Tamarei care se speriase apoi cum radea Blake de mine. Fred era cel care ma trase sub apa. Am iesit repede pentru ca nu puteam sa-mi tin mult respiratia apoi veni si Fred luandu-ma in brate, sarutandu-ma. Blake isi drese vocea enervandu-ma. "Ai grija de Tamara sa nu se inece" i-am spuse eu lui Fred inotand amenintator spre Blake. Fred veni si el lund-o pe Tamara in spate apoi eu l-am bagat pe Blake in apa. Dupa vreo trei minute l-am lasat sa respire. Acesta ma baga si pe mine in apa dar stiam ca nu ma va lasa sa respir asa repede. Am luat o gura mare de aer dar dupa un minut simteam deja ca mor. Am inceput sa-mi infing unghiile in mainile lui Blake ca sa ma lase. Am iesit la suprafata tusind iar gatul ma ustura foarte tare. "Sa vezi tu ce patesti." l-am amentat eu pe Blake. "Afara din apa acum!" spuse Fred pe un ton serios. "Ca daca nu ce!?" am izbucnit eu nervoasa. Fred o lasa pe Tamara in bratele lui Blake si veni spre mine luandu-ma in brate cu forta. Am inceput sa dau din picioare tipand. "Nu ies din apa pana cand nu-l inec pe Blake." am tipat eu atragand privirle catorva Incuiati care se uitau speriati. "Nu mai fi incapatanata" spuse Fred cand am ajuns pe nisip. Ma aseza pe seslong si apoi imi dadu un prosop. Blake iesi si el din apa impreuna cu Tamara spre marea ei fericire. Le-am aruncat si lor doua prosoape. Apoi m-am intins pe seslong. "Ce facem acum?" am intrebat facand sa apara in mana mea un suc de portocale.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 14:39
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 15:23
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 16:09
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 16:50
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 18:18
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 19:17
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 20:17
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 21:52
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 22:48