Do you recognize me?
|
03 Apr 2011, 18:02
|||
|
|||
"Rose cum as putea sa refuz asa o aventura?" am zis razand nerabdatoare.
Sabri bufnita lui Rose zbura inaintea noastra si noi o urmaream in tacere. Imi era foarte frig din cauza dementorilor. M-am uitat la bolta neagra de deasupra noastra care era acoperia cu nori luna abia daca se vedea iar stelele erau toate ascunse. Mai fusesem o singura data la Azkaban dar acum era si mai rau ca atunci. Am inghitit in sec amintindu-mi cum era si eu sa ajung aici dintr-o prostie. Trecusera minute bune de cand o urmaream pe Sabri. O durere insuportabila isi facu simtita prezenta in mana stanga. Am icnit ridicand repede maneca. Semnul era foarte accentuat si ma intepa foarte tare. M-am uitat spre cerul intunecat. Tuna foarte tare apoi un fulger lumina totul in jur. "E un devorator." am zis incepand sa alerg. Rose veni dupa mine strigandu-ma. "Stai!" striga ea facandu-ma sa ma opresc. "Ce?" am intrebat "Nu stii cati sunt." spuse ea ingrijorata. "Nu imi pasa trebuie sa ajung acolo." am zis pentru ca avea o presimtire foarte proasta. Am inceput iar sa alerg printre celule urmarind bufnita. Cand aceasta facu cale intoarsa asezandu-se pe umarul lui Rose mi-am dat seama ca ajunsesem la destinatie dar nu era nimeni acolo. Poate era o ambuscada iar eu as fi fost prinsa prima, ar fi trebuit sa ascult de Rose. "Avada Kedavra!" se auzi strigand din cinci directii diferite. M-am aruncat la pamant si vrajile imi trecura pe deasupra capului. Am avut un mare noroc. Eram plinade sgarieturi pe mani si pe fata dar cel putin eram vie. Rose era mai in spate dar pasi in fata venind langa mine. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|