|
|
03 Apr 2011, 18:18
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Am luat un prosop tremurand de frica si de frig asezandu-ma pe un sezlong.Blake veni langa mine aranjandu-mi parul care era in toate partile,dupa imi sopti la ureche ca isi cere scuze pentru ca m-a dus la apa adanca fara sa stiu.Am zambit inca tremurand simtindu-l cum se apropie de mine incepand sa ma sarute raspunanzandu-i trantindu-ma de sezolng razand cand o auzi pe Lily oftand ridicandu-se stergandu-se cu prosopul."Ce facem acuma?"intreba aceasta privind lung paharul cu suc."Nu stiu ce voiai tu sa faci dar eu aveam."spuse acesta plictisit uitandu-se la Incuiati care ne priveau insistent simtindu-ma prost.L-am luat pe Blake de mana spunandu-le celorlalti ca ma duc sa iau niste inghetata,mi-am luat tricoul pe mine si portofelul ducandu-ne catre un magazin din apropiere.Am cerut patru dandu-i una lui Blake si celelalte lui Lily si Fred care imi multumira.M-am asezat inapoi pe sezlong savurand inghetata care se topea foarte repede manjindu-ma pe tot corpul,injurand.
Auzeam muzica venind din spatele nostru parea sa fi dat drumul la muzica ceea ce ma facu sa zambesc,am alergat pana in apa curatandu-ma de inghetata.Cand m-am intors langa mine se afla un incuiat care mai era si baiat,intrebandu-ma daca vreau sa merg cu el sa ma plimb si sa mai vorbim.I-am zambit cand am auzit-o pe Lily razand.Mi-am indreptat privirea catre ei Blake scapase inghetata pe el ceea ce ma facu sa rad refuzandu-l ducandu-ma la el sa-l ajut sa se curete."Nici nu vin bine si deja esti vanata."spuse devoratorul incercand sa-si potoleasca rasul imbratisandu-ma murdarindu-ma iar de inghetata care era lipicioasa pe pielea mea.L-am luat ducandu-ne in apa sa ne stergem stand cu spatele la el ma impinse in apa razand urcandu-se peste mine bagandu-ma cu capul in apa cand ma saruta pentru a nu stiu cata oara.Ce se intampla cu tine? L-am intrebat in gand dar nu imi spuse decat ca nu ma vazut de mult timp.
M-am ridicat din apa vazand cum niste femei mai in varsta isi faceau cruce cand ne vedeau razand impingandu-ne cazand unu peste altu in nisipul fierbinte.Acesta rase cand trecura pe langa noi zicandu-ne ca nu este normal ce facem noi.Ne-am dus amandoi impiedicandu-ne de cateva ori,asezandu-ne pe jos.Cand m-am uitat in dreapta mea il vazusem pe acelasi baiat privindu-ma lung.Imi era tare cunoscut dar nu imi aduceam aminte deloc,cand imi dadusem seama ca era vecini.Si cand era vacanta stateam cu el pe scarii era singurul caruia ii puteam sa vorbesc despre toti acei baietii care ma atacau imi era cel mai bun prieten pana cand am intrat la Hogwarts uitand cu totul de el."Mai vreau in apa."spuse Blake suparat privind oceanul.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|