Do you recognize me?
|
03 Apr 2011, 18:24
|||
|
|||
'Dumnezeule!', am icnit speriata. Deci prin ce mai trebuia sa trecem ca sa fim bine? Cine putea sa provoace toate astea? Era sa vad cu ochii mei cum Lily era ucisa. Am ramas cu gura cascata nestiind ce sa fac,ce sa spun,cum sa reactionez. Voiam sa o strig, dar nu puteam. Pur si simplu imi ramasese un nod in gat si in piept. Se pare ca nici acum nu mi-am dat seama cat de nemernici pot sa fie unii Devoratori ai Mortii. Pana si Lily era socata,si pe buna dreptate! Practic, si-a vazut moartea cu ochii!
Ce puteam eu sa spun acum? Ma simteam ca a cincea roata la caruta. Acum am ajuns sa regret ca am luat-o pe Lily cu mine,nu trebuia sa o bag intr-o asemenea incurcatura. Adevarul este ca ma asteptam sa fie ceva periculos aici,dar nu in halul acesta. Nu chiar asa! ! Nu cinci Devoratori ai Mortii atacand toti deodata. Am tras adanc aer in piept prinzand curaj gandindu-ma la persoana care m-a motivat sa trec printre tot felul de incurcaturi,la persoana care a insemnat totul pentru mine,la persoana care avea sa imi fie tovaras de viata,la acea persoana pe care venisem sa o razbun,probabil! "Cine este R.T.?!",am intrebat nervoasa ridicand bagheta si rotind-o catre toti Devoratorii din jurul nostru asteptandu-ma ca din orice clipa unul sa ma atace sau unul sa se prezinte. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|