Sunset.
03 Apr 2011, 19:17
Blake era un disperat, alt cuvant mai potrivit nu gaseam pentru el. Inghetatele pe care le cumprasera fusesera foarte bune dar lipicioase. Bine ca am mancat-o repede. Tamara se duse in apa si sa spala apoi un Incuiat intra in vorba cu ea. Aceasta ii zambi politicoasa dar eu am inceput sa rad cand l-am auzit pe Blake. "Cine mama naibii mai este si ala?" intreba el scapandu-si inghtata pe el. Tamara veni dar Blake o murdari iar de inghetata. Se dusera amandoi in apa sa se curete si incepusera iar sa se sarute si sa se joace. Doua femei mai in varsta le atrasera atentia. Am inceput sa rad inecandu-ma cu suc. Era atat de amuzant aveam sa-l tachinez pe Blake cu chestia asta toata vara.
Dupa ce terminara cu joaca Blake spuse ca mai vrea in apa. "Eu as vrea sa mergem sa facem un dus si sa ne pregatim de iesit in oras." am zis zambind. Tamara veni imbratisandu-ma spunand ca e o idee foarte buna. Mi-am luat rochita alba de plaja pe mine si m-am incaltat cu sandalele care erau tot albe. Am inceput sa mergem toti patru spre apartamentul Tamarei. Los Angeles era un oras foarte dragut dar plin de Incuiati si nu prea imi placea asta.

Dupa vreo zece minute eram la usa apartamentului in care locuia Tamara impreuna cu familia ei. Aceasta deschise usa si ne pofti intr-un apartament imens care arata foarte bine. Era exact pe gustul meu. Tamara ne conduse pentru prima data in sufragerie. Aceasta era frumos decorata. Pe un perete era o bibliteca mare cu carti diferite obiecte si un televizor cu plasma in fata sa era o canapea alba si o masuta micuta. "Canapeaua e mica, si masuta e mica. Ce trist nu-i asa Blake?" am spus eu razand. Blake imi dadu un cut in stomac facandu-ma sa tusesc. "Tine-o tot asa si pleci de aici pana maine" spuse Blake chicotind. Am tacut din gura incercand sa ma abtin. Tamara ne conduse apoi in camera ei. Era foarte spatioasa intr-un colt se afla o masuta cu un scaun in altul o masuta cu oglinda. Mai era o canapea crem acoperita cu perne printre care statea leopardul sau de zapada Akasha. Patul era si el foarte mare si parea atat de comod ceea ce ma facea sa ma gandesc la faptul ca eram cam obosita. Am iesit pe balcon de unde se putea vedea plaja. Era superb imi placea mult casa Tamarei. M-am sezat pe canapea si am luat leopardul in brate mangaindu-l intre urechi.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 14:39
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 15:23
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 16:09
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 16:50
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 18:18
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 19:17
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 20:17
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 21:52
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 22:48