|
|
03 Apr 2011, 20:17
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Le-am aratat prietenilor mei apartamentul in care locuiam,ducandu-ma in camera mea trantindu-ma in patul meu imens in care puteau sa doarma sapte persoane.Blake se duse intru-un colt luand una dintr chitarile electrice,una mov pe care scria Tamara Katerina.Am cascat obosita scotandu-mi tricoul si blugi jos ramanand in costum ducandu-ma intr-o alta camera care trebuia sa fie dulapul meu.Am laut de acolo un prosop spunandu-le celorlalti ca ma duc sa imi fac un dus,i-am facut cu ochiul lui Blake care disparu in cateva secunde.Lily si Fred erau pe balcon jucandu-se cu micutul leopard.Cand am deschis usa de la baie Blake se afla in fata mea,am inchis usa in spatele meu zambind.Am inceput sa rad cand acesta ma impinse in cabina de dus dand drumul la apa fierbinte care nu ma deranja deloc.In cateva secunde nu mai aveam nici eu nici el nimic,totul fiind rupt in mii de bucati.Am auzit-o pe Lily strigandu-l pe Blake incepand sa rad cand batu la usa."Nu iti face griji."am soptit eu cand simtisem o durere in stomac facandu-ma sa tusesc si sa icnesc dar nu se oprise continund.Dupa ce trecu o ora sau chiar doua,am asteptat sa ma usuc punand pe amandoi haine noi.Mi-am strans parul ud intr-o coada cand descuiasem usa,o vazusem pe Lily privindu-ne insistent cand incepu sa rada.
Dupa ce iesisem o lasasem pe viperina sa intre in baie si dupa Fred,atunci am intrat in camera punand pe mine o patura pentru ca imi era frig.Ciudat.Blake se aseza langa mine luand o chitara incercand sa cante la ea.Am oftat dandu-ma batuta cand nu reusi deloc sa cante la chitara.Am intrat in camera-dulap scotand o rochie neagra ducandu-ma la oglinda punandu-mi un lantisor si cercei."Se pare ca iti permiti orice."spuse Blake asezandu-se mai comod pe pat.Am stramba din nas pentru ca nu imi placea chiar tot.Mi-am scos bagheta imbracandu-l cum imi placea mie,un tricou gri cu o geaca neagra de piele si blugii negri."Perfect."am spus eu ducandu-ma pe balcon.Atunci aparu si Lily impreuna cu Fred nestiind cum sa se imbrace."Surioara daca vrei poti lua orice din dulapul meu."am spus eu aratand cu degetul catre camera.Acum aceasta purta o rochie neagra mulata si scurta spuandu-i ca o ador.
Mi-am anuntat parintii ca voi intarzia dar nu spusera nimica,erau prea ocupati cum era mai mereu.Am mers cateva minute pana ajunsem intr-un bar muzica se auzea foarte tare iar acesta era plin cu tineri care dansau si tipau.Blake ma lua de mana asezandu-se pe o canapea dintr-un colt."Cine vrea sa bea?"am spus eu vesela,am chicotit ridicandu-ma ducandu-ma sa cer bautura alcolica.Am luat o sticla aruncand-o in fata mea deschizand-o punand intr-un pahar.Imediat Blake puse mana pe ea punandu-si intr-un pahar.Am baut tot din el simtindu-ma ametita.Dar pe Blake nu il deranja deloc mai punand inca o data baundu-l pe tot oprindu-se la doua.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|