Do you recognize me?
|
03 Apr 2011, 20:54
|||
|
|||
Lucrurile deveneau din ce in ce mai ciudate si tipul asta parea un las mai mare decat Tom. Am incercat sa ma eliberez din stransoarea unui devorator care ma tinea strans de par si de maini dar fara succes.
"Si acum tu cu turma ta de idioti vreti sa va razbunati pe Rose?" am tipat eu la R.T. "Pana la urma tu cine mai esti?" intreba devoratorul. Am injurat pe infundate spunand ca nu este treaba lui si ca orice ar fi nu il las sa ii faca ceva lui Rose. Devoratorul rase batjocoritor intrebandu-ma ce pot sa-i fac in starea aia. 'Rose ajuta-ma fa un sarpe te rog.' am spus eu in gand stiind ca Rosalie ma poate auzi. "Serpensortia." spuse Rose si un sarpe lung si negru ii iesi din bagheta. Toti incepusera sa rada de sarpe apoi am inceput sa vorbesc, sa vorbesc reptomita. I-am poruncit sarpelui sa omoare un devorator. Acesta se tara repede pana la el muscandu-l de picioare apoi se urca pe el incolacindu-se in jurul gatului sau sufocandu-l. Dupa doar cateva minute devoratorul era mort. "Razi acum!" am strigat eu fierband de nervi. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|