Sunset.
03 Apr 2011, 21:52
Eram pe balcon cu Fred cand am auzit-o pe Tamara spunand ca merge sa faca un dus. Vroiam sa-l strig pe Blake sa nu se duca dupa Tamara dar era prea tarziu. Am oftat intrand inapoi in camera Tamarei. Asezandu-ma pe pat cu leopardul in brate. Fred se aseza langa mine incepand sa se joace in parul meu. "Cat crezi ca vor sta la dus?" am intebat eu zambind. Fred rase spunand ca probabil vreo doua ore. O usa se auzi si mi-am dat seama ca parintii Tamarei ajunsesera acasa. Am iesit repede din camera ducandu-ma la baie si batant in usa vrand sa le spun asta dar am lasat-o balta si am plecat. Poate meritau sa fie prinsi. Cand am intrat in camera Fred imi vazu fata si-si dadu imediat seama ce se intamplase. M-am asezat langa el pe pat si am inceput sa-l sarut pasional cand usa se deschise in camera intrind parintii Tamarei. M-am dat jos de pe Fred inrosindu-ma toata. "Ne cerem scuze ca v-am deranjat." spuse Kayla. "Vom pleca." spuse si tatal Tamarei Jake. Ma simteam atat de penibil. "Mie imi pare rau nu e nevoie sa plecati." Am zis ascunzandu-mi fata in maini. "Nu-i nimica." spuse Kayla zambindu-mi. "Vroiam sa vedem daca ati ajuns si vad ca ati ajuns si sunteti bine acum noi mergem dincolo daca aveti nevoie de ceva sa ne spuneti doar." spuse Jake iesind impreuna cu Kayla din camera. Cand usa se inchise am injurat si mi-am pus capul pe umarul lui Fred care incepu sa rada. Dupa ce Tamara si Blake terminasera cu dusul am fost si eu sa fac unul apoi Fred. Ne-am imbracat apoi i-am anuntap pe parintii Tamarei ca iesim.

Cand am ajuns la bar si am auzit-o pe Tamara intreband cine vrea sa bea am ramas complet uimita. Bause un pahar iar Blake doua dar el nu avea probleme cu bautura dar Tamara era putin ametita. Am chicotit asezandu-ma pe canapea cand Blake imi intinse un pahar. "Stiu ca vrei." spuse acesta razand. Am luat paharul dandu-l repede pe gat. Fred lua si el un pahar dar nimic mai mult. "Eu ma duc sa iau suc." am spus zambind. M-am ridicat mergand incet spre bar. Am facut sa-mi apara in mana mai multe bancote de bani incuiati apoi am cerut patru sucuri. O mana mi se aseza pe talie apoi cobra mai jos pe picior. Si nu era Fred! M-am intors si i-am dat o palma zdravana acelui barbat apoi am aruncat banii pe tejghea si am luat sucurile intreptandu-ma spre masa. Blake radea in hohote impreuna cu Fred si Tamara. "Foarte bine ai facut." spuse Fred sarutandu-ma pe obraz. I-am zambit apoi am luat o gura de suc. "Ce vom face maine?" am intrebat fericita. Ma bucuram atat de tare ca eram toti impreuna.

Dupa ce ne-am baut sucurile si am platit tot am iesit din bar glumind si razand. Era foarte aglomerat si uram lucrul asta. "Hai pe aici." am spus aratand spre o straduta intunecata. "Bine daca asa vrei." spuse Blake zambind. Stiam ca si el uraste aglomeratia. Mergeam de mana cu Fred iar in fata noastra Tamara cu Blake. "Frumoaso nu a fost frumos ce mi-ai facut." spuse un barbat facandu-ma sa ma intorc. Era cel pe care il pocnisem mai devreme si avea obrazul vanat. "Se pare ca am destula foarta in maini." am zis razand batjocoritor. "Fetito nu te pune cu mine." spuse barbatul scotand ceva negru din buzunar, o arma facuta de incuiati. "Crezi ca esti singurul cu arme?" am intrebat ridicand putin rochia si luand din suportul special pe care il purtam mereu cand aveam rochii sau fuste, bagheta. "Ma ameninti cu un bat?" intreba incuiatul razand in hohote. Eram pregatita pentru orice. Incuiatul apasa pe tragaciul armei dar cu o simpla miscare din bagheta am trimis glontul in piciorul sau facandu-l sa urle de durere si sa cada in genunchi. "Vrei sa vezi ce altceva mai face batul asta?" am intrebat invartind bagheta printre degete.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 14:39
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 15:23
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 16:09
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 16:50
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 18:18
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 19:17
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 20:17
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 21:52
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 22:48