The wrong choice
|
03 Apr 2011, 22:06
|||
|
|||
Capitolul VIII Fuck Off. Part 2.
Ei bine,unde e bataie e si Chris,deci hai sa caftim pe cineva.M-am indreptat spre pustiul care parea ca e gata sa isi i-a bataie. -Fratilor,nu stiti ca tuluburati linistea publica? Haideti lasati baiatul in pace! Ei se uitatu la mine de parca ma credeau mebun apoi au inceput sa rada. Ok,am facut eu vre-o gulma si nu stiu? -Ce rahat,vrei si tu ma? N-ai ce face? I-a dai tu cu praf de mers ratatule! Bastardul ala tocmai m-a facut ratat? Pe mine ratat? Ah,pentru numele lui Dumnezeu avea sa o incurce rau de tot. Mi-am incordat pumnul,si i-am zburat una un ain fata facandu-l sa se dezechilibreze si sa cada pe jos. Doamne,daca ajunge la tine sa ai grija de el da? Eu am deja un bilet dus spre iad. Celalalt reactiona si se indrepta spre mine cu pumnii pregatiti. Nu asa de repede copile. Cand ma pregateam sa ii zbor si astuia un pumn, pustiul de langa mine se repede spre el si ii trage de il pune in genunchi. Bun,deci mai ramases bastardul ce inca se tavalea pe jos de durere. M-am indreptat spre el,inca tusea si avea un firisor de sange la gura.Mi-am pus un piciorul pe pieptul lui si am apasat. -Asta patesti daca ai tupeul asta nesimtit sa te pui cu mine!A,si stai calm,asta-i doar inceputul. Am tras si ultimul fum din tigara de la Mike,si o arunc peste el. Am plecat de langa el cu gandul sa ma duc,sa il opresc pe pusti,care parea ca scapase de sub control,ii cara aluia pumni si picioare de-l nenorocea. Insa un pumn in ficat, dat pe la spate,ma facu sa ma intorc sa ii mai trantesc una in stomac aluia. Se sprijinii de un perete. Perfect pentru mine. I-am dat un picior in acel loc sensibil pentru noi,cazu apoi la picioarele mele in genunchi. Am simtit pe limba gustul victoriei si i-am luat capul in maini carand-ui pumni si picioare,pana l-am lasat lat inconstient. Am plecat multumit,dar cu maxilarul umflat spre pustiul care inca ii mai cara pumni si picioare celuilalt tip. -Pustiule mai lasa-l sa respire,ii ajunge! -Bro,asta a fost genial,cum o sa mai dau de tine? Oh deci era de cartier pustiul. -Cum ziceai ca te cheama? M-am uitat atent la el si am asteptat. -Daniel... -Ok,Daniel,uite numarul meu de telefon,si ma suni daca bastarzii aia iti mai fac probeleme. Am scrijelit repede pe o hartie numarul meu si i l-am dat pustiului. -Ok,aaa.... -Chris! Am spus apoi m-am indepartat de el indreptandu-ma spre casa. Mi-a ajuns actiunea de azi,si in plus somnul isi facea simtita prezenta. La dracu cu viata asta. Stiu nu e mult dar sper sa va placa ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
.So Wrong. | Isabella River | 30 | 8,803 |
08 Oct 2010, 13:52 Last Post: Helena Daphne Rose |