Sunset.
03 Apr 2011, 22:48
  • Eram destul de ametita bausem deja patru pahare si Blake cinci,mergeam pe o alee intunecata,eram asa de ametita incat nu vedeam absolut nimica abea ma puteam tine pe picioare si radeam intruna,Blake putea merge singur tinandu-ma de umar si de mana pentru a nu cadea.Nu bausem in viata mea si trebuia sa o fac macar o data in viata.Aveam optsprezece ani puteam sa fac orice fara sa ma certe cineva.Atunci dupa un colt aparu un admirator de'al lui Lily care avea o arma la el ceea ce ma facu sa izbucnesc in rasete.Chiar crede ca va rani pe cineva?am gandit eu mergand catre casa pentru ca nu mai puteam sa stau prea mult treaza si aveau sa ramana singuri pe strazi doar eu stiam unde este apartamentul.Cand l-am auzit pe tip tipand am inceput sa rad iar,langa noi aparand imediat Lily si Fred."L-ati omorat?"intreba Blake luandu-ma in brate pentru ca nu puteam sa ma mai tin pe picioare singura.Lily ii spuse doar ca il atacase putin.Si ca va supravietui din pacate.

Tot mergand ajunsem in apartament unde era liniste si intuneric.Fred aprinse lumina din camera mea,punandu-ma usor pe pat fiecare alegandu-si unde sa doarma.Dupa ce toti isi gasira un loc Blake ma imbratisa ridicandu-mi rochia aruncand-o pe podea,ceea ce imi placea pentru ca prea ma strangea rau si acum puteam sa stau mai comoda.Se apropii mai mult de mine incepand sa ma sarute facand zgomot trezindu-i pe Fred si Lily care tipara la noi sa incetam bufnindu-l pe Blake rasul.Am inchis ochii incercand sa ma culc pentru ca aceasta zi fusese una extraordinara si era doar inceputul."Noapte buna."am murmurat eu cascand obosita.Ma dureau toti muschi din corp iar oasele la fel.Poate ca nu trebuia sa beau asa de mult.

Ziua a doua.Ii auzeam pe Fred si Lily cum se trezisera inaintea noastra Blake inca mai dormind nu am vrut sa ma trezesc cand servitoarea intra in camera mea cu micul de jun ceea ce ma facu sa sar in sus.Nu voiam ca ei sa o cunoasca aveau sa ma creada o increzuta daca vedeau ca sunt bogata.Si nu mi-ar mai vorbi parasindu-ma."Buna dimineata domnisoara Katerina." i-am zambit multumindu-i ca ne aduse micul de jun la pat.Nu prea imi era foame asa ca am iesit cu ochii in lacrimi pe balcon asezandu-ma si privind valurile cum se spargeau de tarm.Langa mine veni Akasha care tocmai se sculase suindu-se in poala mea.Atunci am simtit o mana pe umarul meu fiind Blake care se trezise iar langa ei Lily si Fred care ma priveau speriati.M-am intors cu spatele la ei intrebandu-i ce parere au despre mine acum ca stiu ca sunt bogata.Oare mai era la fel ca atunci cand stiau ca sunt o fata obisnuita?imi trecu mie prin minte.Lasand lacrimile sa curga pe obraji.Daca ma vor ura acum?imi trecu mie prin minte facandu-ma sa plang si sa suspin.

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 14:39
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 15:23
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 16:09
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 16:50
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 18:18
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 19:17
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 20:17
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 21:52
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 22:48