|
|
05 Apr 2011, 10:00
(This post was last modified: 05 Apr 2011, 10:04 by Rachelle Hathaway.)
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Voiam sa ma duc sa inot dar cand am ajuns aproape de apa cineva ma prinse de brat tragandu-ma,nu ma speriasem pentru ca era baiatul cu care stateam eu cand eram mai mica-Jason.Eram surprinsa ca era el,ma intreba daca tipul care se tot ciondanea cu Lily era prietenul meu,am inceput sa rad lasand privirea in jos spunand un simplu da."Poti vedea viitorul nu?"ma intreba el serios,am facut ochii mari clatinand din cap simtind cum inima imi bate mai tare."Si eu,si te vad intruna pe tine cu un copil."spuse el foarte serios facandu-ma sa rad si sa spun in urma mea nu prea cred.Atunci de ce iti pui mana pe stomac,te doare nu?imi zise in gand speriindu-ma pentru ca numai Blake putea sa vorbeasca cu mine asa.Dar cand m-am intors catre el disparuse am fugit catre cei trei spunandu-le totul facandu-l pe Blake sa se inece."E vorba de mine si de tine aici."am spus eu oftand speriindu-ma putin aratand catre mine si devorator care inca mai era in starea aceea de soc.
Dupa ce m-am linistit putin am intrat in apa cu Lily Fred si Blake mergand cu ei pentru a invata sa inot,dar tot nu puteam pentru ca imi era frica sa incerc.Daca ma inec?l-am intrebat eu speriata.Acesta ofta tinandu-ma cand un val urias veni spre noi.Dupa ce trecura cateva ore mersem pana acasa sa ne spalam de nisipul asta dezgustator si sa mergem prin oras sa ne plimbam.Cand am ajuns inanutru eu si Blake am fost primi care am intrat facand-o pe Lily sa bata puternic in usa pentru ca nu vrea sa stam o ora sau mai mult.Dar tot nu iesiram dand drumul la dus.Dar luandu-ne valul trecuse o ora si noi tot nu iesisem.Eram pe gresia rece facandu-ma sa tremur Blake fiind tot peste mine cand ceva incepu sa ma doara ingrozitor in piept.Opreste-te ma doare Blake.I-am spus in gand tipand cat ma tineau plamanii cand durerea fu si mai mare.Acesta isi lua bagheta de pe jos punand repede haine pe noi pentru ca Lily era la usa batand si deschizand-o desi era incuiata.Cand Blake isi puse mana pe capul meu dupa pe stomac am tipat si mai tare pentru ca abea mai puteam respira.
Lily si Fred venira langa noi speriati."Tamara i..."spuse o voce dar nu mai auzisem nimic inchizand ochii.Nu mai auzeam si simteam nimic parca eram moarta.Am deschis ochii speriata,in acest moment chiar voiam ca parintii mei sa fie acasa dar erau plecati pentru cateva zile."Nu e vina nimanui."am spus eu slabita incercand sa ma ridic de pe pat dar ma dureau rau picioarele si mainile iar stomacul iar ma intepa dar nu asa de rau."Tamara esti bine?"ma intreba Blake ingrijorat punandu-si mana pe capul meu.I-am zambit spunand ca da cand mi-am pus mana la gura iesind din camera ducandu-ma la baie.Dand afara tot ce mancasem,m-am spalat pe fata ducandu-ma in camera culcandu-ma imediat simtindu-ma foarte obosita.Blake veni langa mine mangaindu-ma pe cap iar Lily in fata mea luandu-mi mana oftand."Daca e adevarat ce a spus tipul ala?"am murmurat eu obosita deschizand ochii pe jumatate.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|