Sunset.
|
05 Apr 2011, 11:35
|||
|
|||
Eram stupefiata. Cum se intamplase una ca asta? Adica ma rog asta stiam dar tot nu-mi venea sa cred nu puteam sa imi imaginez una ca asta. Tamara statea pe pat cu ochii inchisi dar abia de ma puteam uita la ea. Eram foarte suparata pentru ce se intamplase. Strangeam bagheta in mana atat de tare incat ma durea incheietura. Fred era si el la fel de nelinistit pentru ca nu reusise sa o trezeasca pe Tamara deloc cu nici o potiune care ar fi trebuit sa o trezeasca. Asta in cazul in care avea ceea ce credeam noi ca avea dar speram din tot sufletul ca nu va fi asa. Acum tot ce puteam face era sa asteptam ca ea sa se trezeasca. Am oftat zgomotos iesind pe balcon pentru a lua o gura de aer. Am inceput sa ma joc cu bagheta facand sa apara stelute negre si albastre. Am intrat dupa cateva minute in camera pentru ca ma atentionase Fred amintindu-mi ca afara sunt Incuiati care ma pot observa. Uram Incuiatii, ultimul lucru pe care l-as fi vrut ar fi fost sa mi se aminteasca de ei. Totusi nu puteam sa cred ceea ce a spus Incuiatul de pe plaja pur si simplu nu puteam si eram sigura ca nu era adevarat. Poate doar mintea poate doar vroia sa o pacaleasca si nu era ceea ce spunea el. M-am asezat pe pat dar m-am ridicat imediat pentru ca imi venise o idee. Il voi cauta pe plaja pe tipul ala si il voi intreba despre prezicerea pe care o facuse iar daca nu vroia sa-mi spuna aveam metodele mele prin care sa-l fac sa recunoasca. Mi-am scos din geanta o pereche de sandale, m-am incaltat mi-am luat bagheta dar cand am vrut sa ies din camera Blake ma opri. "Unde te duci?" intreba el pe un ton serios. "Sa-i pun intrebari incuiatului." am zis bagand bagheta in buzunar. "Vin cu tine spuse." Blake uimindu-ma peste masura. "Nu plecati nicaieri spuse." Fred suparat. Ne-am napustit toti trei spre eu cu Blake incercand sa iesim iar Fred se lupta cu amandoi pentru a putea sa ne tina. In fata noastra aparu servitoarea. "Ce-i cu galagia asta si ce faceti toti trei pe jos si de ce aveti sange pe maini?" intreba ea speriata. Ne-am ridicat toti ascunzandu-ne mainile zgariate. "O veti trezi pe domnisoara Katerina." adauga ea. "Da aveti dreptate ne potolim." am zis intrand in camera Tamarei inchizand usa lasand-o pe servitoare sa vorbeasca singura. Aceasta bombani ceva despre bunul-simt facandu-ma sa ma indrept iar spre usa. Daca ar stii ea ce e cu Tamara acum s-ar ruga in genunchi sa se trezeasca. "Nu va pot lasa sa plecati, oricum nu o va ajuta deloc pe Tamara." spuse Fred fortandu-ne sa stam pe pat.
Tamara se trezise la un moment dat. Sari din pat si se duse la baie. Probabil daduse afara tot ce mancase chiar se simtea rau. Cand se intoarse se aseza inapoi pe pat spunand ca poate e adevarat ce a spus tipul ala. "Tamara nu vorbi prostii nu are cum sa fie adevarat e imposibil." am zis luand-o de mana. "Trebuie sa chem un doctor."spuse ea slabita. "Daca este Incuiat nici sa nu te gandesti." am zis pe un ton rece. Nu aveam incredere Incuiati deloc cine stie ce ar fi putut sa-i faca Tamarei. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 14:39
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 15:23
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 16:09
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 16:50
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 18:18
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 19:17
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 20:17