Silent night
|
05 Apr 2011, 12:28
|||
|
|||
M-am uitat putin la Elizabeth care ofta lung si zgomotos si avea o expresie confuza. "Se pare ca prietena ta nu stie foarte multe despre tine si despre ce ai facut. Poate ii spun eu." zise Porrin ranjind."In primul rand nu este prietena mea si in al doilea rand nu-mi pasa daca spui sa stii ca sunt sigura ca Elizabeth nu va spune nimic... sau cel putin asa cred." am zis enervandu-ma. Oricum Cercetasa parea o persoana de incredere iar daca mai era si amenintata sigur nu avea sa spuna sau poate nu-i pasa de asta. Nu imi pasa Porrin putea sa toarne tot nu imi era frica de ce avea sa spuna sau sa faca Elizabeth. "Viperina asta a intrat in conflict cu mine acum o saptamana pentru ca era cu prietena sa pe coridoare si nu am putut sa o impiedic si sa o prind singura pe Rose. Apoi a aruncat un blestem asupra mea si de fiecare data cand atacam pe cineva mi se deschideau niste rani adanci depindea de cat de grav era blestemul. Oricum l-a ridicat pentru ca prietena ei Rose a rugat-o vrand sa o protezeje de mine." spuse Porrin ranjind. Nu spusese toata povestea. Vroia sa ma faca sa par eu cea vinovata vroia sa ma provoace. "Acum ai inteles?" am intrebat-o pe Cercetasa. Aceasta spuse ca intelese cat decat care era situatia apoi intreba ce e cu ceea ce a spus Porrin mai devreme legat de ce sunt in stare si de ce am facut si de cel mai important cine sunt defapt. Am inghitit in sec apoi am ridicat bagheta spre Porrin. "Ti-e frica, Lily?" intreba el razand. "Nu. Deloc." am zis lasand bagheta jos.
Mana stanga incepu sa ma arda tare prin jurul Semnului Intunecat care se afla pe aceasta. Si Porrin era devorator al mortii si putea sa faca in asa fel in cat semnul sa ma arda in preajma lui. Am dat drumul baghetei cuprinzandu-mi antebratul stang cu mana dreapta. Am injurat pe infundate. "Termina!" i-am strigat eu lui Porrin aplecandu-ma dupa bagheta. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Long night | Lexie Stryder | 34 | 6,935 |
17 Jan 2012, 22:10 Last Post: Lexie Stryder |