|
|
06 Apr 2011, 18:08
(This post was last modified: 08 Apr 2011, 17:57 by Rachelle Hathaway.)
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Imposibil?Nu avea cum daca trecusem aproape prin toate simtomele si cum venea?Am facut-o chiar de prea multe ori ca sa nu se intample ceva chiar si acum o ora.Am icnit de durere asezandu-ma mai bine pe pat.”Imi pare rau daca te-am ranit.”spuse Blake strangandu-ma in brate facandu-ma sa zambesc ceea ce o facu pe Lily sa se mai linisteasca.”Nu-ti face griji,mi-a placut.”am murmurat eu cu toata forta pe care o mai aveam,acesta rase sarutandu-ma dupa inchizand ochii culcandu-ma la loc.Blake isi muta mainile pe soldurile mele dupa pe stomac mangaindu-ma,am chicotit dupa tusind.Te simti mai bine?ma intreba acesta in gand zicandu-i doar un da dar nu prea se convinse ridicandu-se strigandu-mi servitoarea sa aduca niste apa si mancare.”Multumesc dar nu trebuie sa stati cu mine.Puteti sa iesiti la plaja si sa va distrati.”am spus eu gemand de durere strangandu-mi genuchii la piept pentru a alunga durerea de stomac dar nimic.
Cand Lily aduse vorba de un doctor si unde era unul exista si ace foarte multe ascutite si dureroase ceea ce ma facu sa tremur si sa tip.Facandu-i pe ceilati sa vina langa mine incercand sa ma ajute.”Shh...ce te doare?”spuse Blake suparat vazandu-l cum incerca sa nu planga trangandu-ma langa el punandu-si barbia deasupra capului meu mangaindu-ma.”Mie frica.”am murmurat eu privind in gol inca tremurand simtind mainile lui Blake pe capul meu legandandu-ma.Niciodata nu fusese asa de grijuliu,chiar nu il vazusem asa de iubitor mai bine zis niciodata nu fusese asa.”Tie ti-e frica de doctori si mie sa ma faci tata la nouasprezece ani.”spuse el punandu-si mainile in jurul gatului meu inca legandandu-ma sarutandu-ma in crestetul capului,am chicotit cand imi spuse de ce ii este frica in acest moment.Blake ma aseza inapoi pe pat cand ma linisti.”Daca nu incuiat atunci?Se pot descurca Lily.” Am spus eu cu ultima farama de energie pe care o mai aveam in corp gemand de durere inchizand ochii respriand greu.
Sunt moarta?Imi trecu mie prin minte ma durea fiecare particica din corp nu puteam sa ma misc eram pur si simplu paralizata,auzeam soapte din spre balcon era Lily si Blake.”O vei parasi daca intradevar este....”auzisem o voce era a lui Lily,cand am auzit ce intrebarea spuse ma facu sa plang si sa tremur.Am strans perna in maini incercand sa nu aud raspunsul lui,am incercand sa fac o vraja cu toata puterea pe care o mai aveam provocandu-mi durere pe brat abtindndu-ma de la tipat.Imediat mana imi cazu pe jos imprastiind numai sange pe covor,dar nu era orice semn imi facusem o inima punand initiala B. inauntru inimi suspinand am inchis ochii.Durerea era insuportabila simteam cum mor cu fiecare secunda care trecea,eram foarte aproape de moarte cand am simtit cum cineva ma atinge la locul unde imi provocasem rana,.Am deschis ochii mana imi era bandajata pe alocuri fiind pete de sange fiind pe ea o inima in interior existand initiala mea T. Lily ma strangea de mana asteptand sa ma trezesc.”Cat am dormit?”am murmurat eu privind in jurul meu obosita incercand sa ma ridic dar stomacul ma intepa iar.”Dormi de doua zile.”spuse Lily oftand strangandu-mi mana incercand sa isi potoleasca plansul,cand un alt tipat imi iesi pe gura simtind alte maini pe spatele meu fiind ale lui Blake.”Tamara chem in momentul asta doctorul.”spuse acesta furios iesind pe usa afara tipand la servitoare sa cheme pe cineva.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|