Scrisoarea...
06 Apr 2011, 19:39
M-am ridicat repede cand Cercetasa incepu sa ma scuture. "Ia mainile de pe mine." am spus cu raceala indepartandu-ma de ea. Nu imi aminteam nimic din ce se intamplase in ultimile zece minute nici nu stiam daca mi-am trimis scrisoarea. Am bagat mana in buzunar si pergamentul lipsea. Bun deci scrisoarea era trimisa. Mai stiam ca pe Cercetasa o cheama Tora si mai era o fata de la Ochi-de-Soim pe nume Astrid si nu stiam ce se intamplase cu ea probabil plecase. Totusi ceva lipsea din, capul meu ca un gol de memorie.Ma simteam foarte ciudat si mai ciudat era ca vroia o cercetasa sa ma ajute. Am oftat usor apoi am inceput sa imi caut bagheta pentru ca nu era in buzunar. Dadeam cu picioarele in fan crezand ca bagheta ar putea fi sub acesta dar nu era nicaieri. Am mai cautat-o odata in buzunare si degeaba. Pana la urma trebuia sa vorbesc cu ea.
"Mi-ai vazut cumva bagheta?" am intrebat Cercetasa privind-o rece.
Aceasta aproba din cap si mi-o intinse. Am luat-o repede din mana sa sficuind-o facand cateva vraji sa vad daca mai functioneaza cum trebuie. Totul era bine.
"Puteai sa spui mai devereme ca e la tine nu sa ma lasi sa o caut atat." am zis cu raceala.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Scrisoarea... - by Tora Chang - 31 Mar 2011, 13:37
RE: Scrisoarea... - by Astrid Lovegood - 31 Mar 2011, 17:27
RE: Scrisoarea... - by Odette B. Malfoy - 31 Mar 2011, 18:22
RE: Scrisoarea... - by Odette B. Malfoy - 31 Mar 2011, 19:34
RE: Scrisoarea... - by Odette B. Malfoy - 02 Apr 2011, 19:54
RE: Scrisoarea... - by Tora Chang - 02 Apr 2011, 21:03
RE: Scrisoarea... - by Odette B. Malfoy - 06 Apr 2011, 19:39
RE: Scrisoarea... - by Astrid Lovegood - 07 Apr 2011, 20:38
RE: Scrisoarea... - by Tora Chang - 15 Apr 2011, 20:13