Care momente din seria HP v-au facut sa plangeti?
|
07 Apr 2011, 15:56
(This post was last modified: 07 Apr 2011, 15:56 by Bell Evans.)
|||
|
|||
Am citit cartile de nenumarate ori, pentru ca e o serie de care nu te poti plictisi - si pot sa spun ca am plans la o singura faza: moartea lui Dumbledore. In rest, e drept ca m'au emotionat toate celelalte pierderi, e normal, dar nu am ajuns sa plang; trebuia sa fie asa, pentru ca altfel nu mai era un echilibru intre bine si rau. Mi'a fost mila de Dobby, atunci cand a murit. Dar cand Dumbledore a cazut rapus de blestemul lui Severus din Turnul de Astronomie a fost momentul in care am zis ca imi bag picioarele in ea de carte. Adica..pur si simplu am simtit ca singurul om care tinea totul sub control, care era acolo pentru Harry, care ar fi facut orice sa protejeze binele s'a dus. Iar povestea mi s'a parut goala fara el. Pur si simplu plangeam cand citeam capitolele cu "Turnul Fulgerat" si "Cantecul de jale al Phoenix'ului". Iar cand a fost scena cu mormantul care a aparut in jurul trupului neinsufletit al celui mai mare vrajitor al timpurilor am simtit ca acolo se sfarsea totul. Ca nu mai avea rost sa continue, pentru ca Dumbledore ramasese in urma. Dar totusi, cartea a7a a fost un adevarat succes. Cel putin capitolul cu "Batalia de la Hogwarts" mi s'a parut genial. Cel mai bun din toate 7 cartile.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Care momente le-ati schimba? | Aylee L. Lovel | 15 | 5,288 |
11 Jan 2013, 21:08 Last Post: Lewin Lovwell |
|
Care carti v-au dezamagit cel mai mult. | Jack Diggory | 7 | 2,399 |
27 Dec 2011, 22:03 Last Post: Agnes Marie Lovel |