Dorinte si Adevaruri.
|
07 Apr 2011, 17:32
(This post was last modified: 07 Apr 2011, 17:32 by Raphael Olivier.)
|||
|
|||
Stateam in camera de zi a Astropufilor, scormonind in jarul care mai ramasese, gandindu-ma la cele aflate astazi dimineata. Am primit o scrisoare, fiind informata ca parintii mei s-au dus in alta tara, din cauza serviciului. Eram suparata ca nu mi-au spus ei insisi, fapt pentru care nu am putut dormi. Am coborat aici si mi-am cautat ceva de facut. Dintr-o data, audo fata coborand scarile si, nevrand sa vorbesc cu nimeni, m-am ascunc dupa un fotoliu. Fata se uita in jur si, cum nu vazu pe nimeni, iesi si merse pe coridor.
Peste cateva minute, o alta fata iesi din acelasi dormitor. Eu ma ascunsesem din nou, iar cea de-a doua fata facu aidoma primeia. Am recunoscut-o pe Snorri, o fata din anul intai, iar cand si aceasta a iesit pe coridor, am tasnit dupa ea.Auzisem niste zgomote si credeam ca era Flitch. Am vrut sa o avertizez pe Snorri dar, inainte sa ma zareasca, a dat de doua fete din anul trei carora s-a adresat cu Abby si Candice. Ma apropiu de ele. "Salut", soptesc eu. "Eu sunt Crystal. Haideti sa mergem altundeva sa ne spunem povestea; cred ca l-am auzit pe Flitch venind." i am death, the destroyer of world ![]() ![]() Show them no fear. Show them no pain. You've got to kill to stay alive. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Dorinte interzise. | Andreea Rose | 5 | 1,694 |
07 Aug 2010, 11:33 Last Post: Katya Sokorov |
|
Dorinte ascunse | Kim Ryan | 7 | 2,075 |
03 Dec 2009, 20:08 Last Post: Kim Ryan |