Necesitatea de a face ceva
|
09 Apr 2011, 11:59
|||
|
|||
Bell miji usor ochii, privind in jur; erau din nou in Camera Necesitatii, care arata exact cum o lasasera ei.
"-Ne'am intors?!" intreba ea. Baiatul aproba usor din cap, dupa care disparu cu un pocnet. Cercetasa se ridica in capul oaselor, speriata. Poate nu erau in timpul lor, poate iar ajunsesera in alt hau al sortii potrivnice. "-Mona?" sopti fata, privind nedumerita in jur. Micuta fata deschise ochii, cu o expresie adormita. "-Cred ca am ajuns" sopti Bell. "-Unde?!" intreba Ramona, speriata. Bell chicoti usor. Se dadu jos din patul cald, si se privi; roba ii era murdara de praf, dar in rest parea sa fie in regula. Ii multumi in gand acelui baiat, cu o urma de regret. Era salvatorul lor. "-Poate ar trebui sa mergem" ii spuse ea Ramonei. Aceasta veni langa ea, analizandu'si prietena; Bell observa ca si hainele ei erau murdare, insa in rest totul parea sa fie in regula. Se indreptara impreuna spre usa din incapere si iesira in coridorul scaldat in intuneric. "-A fost ceva.." incepu Ramona. "-..de'a dreptul ciudat" sfarsi Bell, si incepu sa rada. Cu siguranta nu mai avea sa repete experienta; iar de fiecare data cand va mai simti necesitatea sa faca ceva, probabil se va refugia intre rafturile de carti ale bibliotecii, sau va iesi la o plimbare pe domenii. OOC: Topic Closed! Edit By Raizen Puncte Cercetasi - 340 Topic Closed ! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Frate , frate , n-ai ce-i face ... | James Smith | 4 | 2,144 |
06 Feb 2011, 14:34 Last Post: James Smith |
|
Necesitatea de cuvinte | Alice Swan | 11 | 3,294 |
24 Oct 2010, 11:09 Last Post: Bell Evans |
|
Nevoie de a face rau. | Katerina A. Petrova | 4 | 1,231 |