Care film v-a placut mai mult si de ce?
09 Apr 2011, 12:26
Hmm...mie una mi-a placut foarte mult Harry Potter si Prizonierul din Azkaban , pentru ca , unu la mana , filmul incepe frumos cu vizita Matusii Marge , ceea ce il enerveaza la culme pe Harry , dar pana la urma isi pierde cumpatul si o ,,umfla din greseala '' . Ceea ce era foarte amuzant . Asta , desigur , e o singura faza , dar sunt mai multe , si daca m-as uita acum la film , le-as scrie pe toate Happywide . Dar .. sa vad din ce imi reamintesc : Pe la sfarsitul filmului , cand Hermione a folosit Clepsidra Timpului , impreuna cu Harry , au fost nevoiti sa scape de Lupin , varcolac , si era amuzanta partea cand i-o venit ideea geniala fetei sa o faca pe lupoaica ,, And now ? '' ,,I don't know .. run ! '' Finna . Oricum , si muzica a fost pusa cum trebuie . Desigur , imi plac si primele doua filme , dar dupa al treilea , a devenit mai mult drama , decat comic , si chiar romantism . Oricum , filmul al saptelea nu l-am vazut in intregime , dar , mi se pare foarte intunecos, si daca nu ma insel , a omis cateva chestii din carte , care trebuiau puse . Neh .. ce sa facem . Asta e .

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Care film v-a placut mai mult si de ce? - by Eliza G. Blest - 09 Apr 2011, 12:26

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Care replici din film v-au placut cel mai mult? Rosalie Vivienne Alden 19 5,747 31 Jan 2013, 17:04
Last Post: Tom Ronald Smith
  Care a fost Filmul vostru preferat,dar cel care v-a placut cel mai putin? Astrid Lovegood 10 3,167 18 Nov 2012, 23:42
  Care parti din filme v-au placut cel mai mult? Belle Marie Snowdrop 4 2,229 11 Nov 2012, 16:28