New Updates
|
09 Apr 2011, 13:44
(This post was last modified: 09 Apr 2011, 13:52 by Raizen Isildur.)
|||
|
|||
Am cateva anunturi pentru cei vechi si pentru cei noi.
Pentru cei noi. S-ar putea sa nu intelegeti ce se intampla pe forum. Unele linkuri nu mai merg, multe chestii nu mai sunt cum trebuie sa fie, la angajari nu se raspunde, magazinele nu mai merg, nu se pot face galeoni, etc. Ei bine, toate astea se datoreaza faptului ca acest forum a fost intr-o faza initiala pe Forumotion (aproximativ 4 ani), iar acum chiar inainte de aniversare, l-am mutat pe un host nou, propriu. Din aceasta cauza multe lucruri s-au schimbat si trebuie reparate. Vom face acest lucru cat mai repede posibil insa este foarte mult de munca si nu suntem roboti. Mutarea forumului in sine, doar topicurile, posturile, utilizatorii si tematica, a durat aproximativ doua saptamani. Nu e usor sa muti 1300 de utilizatori care au facut 120 de mii de posturi. Pentru cei vechi. V-am spus eu ca mutarea va avea multe avantaje. Ei bine deja incep sa apara. La inceput, dupa mutare, forumul era poate la fel daca nu si mai slab (din cauza ca nu toate lucrurile au fost updatate). Azi am mai lucrat la forum si am updatat cam tot in-afara de magazine si slujbe. Ei bine prieteni, sa va spun cam ce s-a schimbat o data cu mutarea.
Sper ca e okey. Daca aveti probleme sau sugestii va rog sa postati aici. Orice bug ar aparea, scrieti ori la Biroul Directorilor ori in acest topic, ca sa vada si ceilalti membrii, nu sa primesc eu 100 de mesaje private cu aceeasi intrebare, O zi buna ! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|