New Updates
09 Apr 2011, 13:44 (This post was last modified: 09 Apr 2011, 13:52 by Raizen Isildur.)
Am cateva anunturi pentru cei vechi si pentru cei noi.

Pentru cei noi.
S-ar putea sa nu intelegeti ce se intampla pe forum. Unele linkuri nu mai merg, multe chestii nu mai sunt cum trebuie sa fie, la angajari nu se raspunde, magazinele nu mai merg, nu se pot face galeoni, etc. Ei bine, toate astea se datoreaza faptului ca acest forum a fost intr-o faza initiala pe Forumotion (aproximativ 4 ani), iar acum chiar inainte de aniversare, l-am mutat pe un host nou, propriu. Din aceasta cauza multe lucruri s-au schimbat si trebuie reparate. Vom face acest lucru cat mai repede posibil insa este foarte mult de munca si nu suntem roboti. Mutarea forumului in sine, doar topicurile, posturile, utilizatorii si tematica, a durat aproximativ doua saptamani. Nu e usor sa muti 1300 de utilizatori care au facut 120 de mii de posturi.

Pentru cei vechi.
V-am spus eu ca mutarea va avea multe avantaje. Ei bine deja incep sa apara. La inceput, dupa mutare, forumul era poate la fel daca nu si mai slab (din cauza ca nu toate lucrurile au fost updatate). Azi am mai lucrat la forum si am updatat cam tot in-afara de magazine si slujbe. Ei bine prieteni, sa va spun cam ce s-a schimbat o data cu mutarea.
  • Sortarea e complet automata
  • S-a adaugat un chat IRC
  • Topicurile RPG terminate pot fi adaugate pentru puncte si galeoni aici de unul dintre cei care au postat in topicul respectiv
  • Elevii pot deveni adulti oricand, iar adultii pot deveni elevi oricand doresc
  • Posturile de la Cafenea si Gamers Arena nu se mai contorizeaza la numarul mesajelor trimise de un utilizator deci puteti posta oricat vreti
  • Power-Play-ul este tolerator DOAR daca utilizatorul respectiv are o vechime mai MICA de o luna. Toti cei care sunt pe forum de mai mult o luna NU AU VOIE sa foloseasca PP (sa controleze persoanjele altora).
  • Scrisul la persoana intai este interzis. Orice RP faceti trebuie sa povestiti la persoana a treia. Cand se scrie la persoana intai apar confuzii, asa ca am decis sa acem ceva in legatura cu asta.
  • Cupa Caselor VI se termina pe 14 aprilie in loc de 7 aprilie cum era intial, din cauza saptamanii in care forumul vechi a fost inchis pentru a fi mutat.

Sper ca e okey. Daca aveti probleme sau sugestii va rog sa postati aici. Orice bug ar aparea, scrieti ori la Biroul Directorilor ori in acest topic, ca sa vada si ceilalti membrii, nu sa primesc eu 100 de mesaje private cu aceeasi intrebare,

O zi buna !

Visit this user's website Find all posts by this user

Messages In This Thread
New Updates - by Raizen Isildur - 09 Apr 2011, 13:44
RE: New Updates - by Alice Morris - 09 Apr 2011, 14:05
RE: New Updates - by Desiree Rose Goth - 09 Apr 2011, 14:16
RE: New Updates - by Raizen Isildur - 09 Apr 2011, 14:20
RE: New Updates - by Raizen Isildur - 09 Apr 2011, 14:58
RE: New Updates - by Rosalie Vivienne Alden - 09 Apr 2011, 15:06
RE: New Updates - by Raizen Isildur - 09 Apr 2011, 15:09
RE: New Updates - by Anaella L. Hathway - 09 Apr 2011, 15:13
RE: New Updates - by Rosalie Vivienne Alden - 09 Apr 2011, 15:22