Night is a world lit by itself.
|
09 Apr 2011, 22:09
|||
|
|||
Pe coridorul ce ducea spre biblioteca , se misca o figura intunecata . Era Eliza , acoperita cu roba , ca sa nu fie recunoscuta de nimeni . In geamurile mari , se reflecta luna , luminand culoarul . Tablourile de pe pereti sforaiau de zor , neauzind sunetul pasilor facuti de fata pe covor . Daduse cotul , si o pisica se infatisa in fata ei ,,Ahh ! Iar nenorocita de pisica a lui Filch , asta imi mai lipsea '' isi spusese ea nervoasa . Cu toata puterea , ii daduse un picior pisicii nepoftite . La celalalt colt , se vedea o umbra venind repede . Imediat , Eliza intra in prima camera pe care o vazuse , inchizand-o :
,,Alohomora '' soptise ea . ,,Phuu , am scapat , cred '' se gandi . Se uita in camera in care nimerise ... biblioteca . ,,Nu se putea fi altfel '' isi spusese . Filch era dupa usa , cautand de zor , persoana care ii lovise pisica favorita . ,,Ha ha ha .. demn de un viperin '' se bucurase ea . Se pare ca Filch nu prea avea de gand sa plece de acolo , si nici Eliza nu vroia sa riste . ,,Mai bine merg pe la Sectorul Interzis , mai gasesc ceva interesant pe acolo '' . Cu pasi marunti si rapizi , merse spre cunoscutul sectorul , interzis elevilor . ,,Unor elevi nu le este deloc interzis , adica eu desigur . '' Ajunse in fata usii cunoscute , cu zabrele de fier ,,De parca cartile ar putea zbura de aici '' . Intinse bagheta ca s-o deschida , dar ea era deja descuiata . ,,Care s-o mai fi plimband pe la ora asta asa de dimineata pe aici ? '' Impinse usor usa , intrand , dadu coltul unui raft , observand doua umbre . ,,Mai ! Voi ce faceti aici ? '' le intrebase ea . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Night is a world lit by itself. - by Eleanor "Ellie" Skyshade - 14 Dec 2010, 11:00
RE: Night is a world lit by itself. - by Eliza G. Blest - 09 Apr 2011, 22:09
Re: Night is a world lit by itself. - by Derya K. Godwell - 04 Feb 2011, 13:47
|