|
09 Apr 2011, 23:34
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Blake ma apuca de umeri strangandu-ma la piept Cine era acest tip si ce voia de la ei? ma intrebam eu in gand asteptand ca acel Ray sa intre.Usa se deschise usor intrand un baiat la fel de inalt ca Blake cu parul negru si cu o privire extrem de rece facandu-ma sa tresar si sa ma ascund in spatele devoratorului simtindu-i muschii cum se incordeaza."Buna prietenii mei."spuse acesta,vocea lui era groasa si plina de dispret,se apropie de mine "In sfarsit am onoare sa o cunosc pe faimoasa Tamara."m-am retras cand isi puse mana pe fata mea simtindu-l pe Blake cum se misca strangandu-ma de mana.Ray se duse langa Rosalie zambindu-i doar.Se plimba in jurul meu si a lui Blake ceea ce ma facu sa izbucnesc in tipete pentru ca nu imi convenea ca nimeni nu ne voia impreuna nimeni nu se bucura pentru noi toti ne urau?"Ce s-a intamplat?"am spus eu uitandu-ma urat la el,acesta izbucni in ras spunandu-mi ca nimic doar ca Blake vorbea de mine si ca doarea doar sa ma priveasca,am oftat ducandu-ma inapoi."Doar ca Blake nu are nevoie de prietena."spuse acesta uitandu-se doar la mine,m-am apropiat de el lovindu-l cu toata puterea mea in fata murdarindu-ma de sangele lui pe mana.M-am dus inapoi la devorator sarutandu-l care nu se impotrivi,ci imi dadu parul din ochii zambindu-mi si imbratisandu-ma uitandu-se la Ray care fierbea de nerv incepand sa rada iar.
Acesta il impinse pe Blake in perete zgariindu-ma pe brat. Eram cuprinsa de spaima dupa durere plangeam in bratele lui Blake incercand sa ma ascund cat puteam eu de bine,acel tip veni langa mine luandu-ma de gat lovindu-ma cu capul de peretele din spatele meu,am suspinat respirand greoi.Acesta ma stranse de gat puternic neputand sa mai respire Blake tipa furios sa imi dea drumul uitandu-se speriat cu lacrimi in ochii la mine cum mi-am intors capul spre el zambindu-i incercand sa ridic mana spre el dar imediat facu un cutit facandu-mi o rana adanca uriasa facandu-ma sa lesin pe jos.Blake tipa la el rugandu-l sa imi dea drumul cand nu se opri nici cand lesinasem lovindu-ma cu pumnul in stomac dupa ma zgarie pe fata.Dar cum imi dadu drumul Blake veni langa mine punanduma in poala sa strangandu-ma puternic in brate plangand cand inima abea mai batea ma ruga sa mai supravietuiesc.Mi-am deschis ochii tipand speriata ridicandu-ma dar cazand inapoi atunci Ray il ataca pe Blake cu mii de vraji si blesteme cazand mort langa mine,mi-am pus mana in dreptul inimi lui simtind cum nu mai bate deloc ramanand cu gura cascata plangand si tipand cat ma tineau plamanii si rugandu-ma sa isi revina.
”De ce faci asta?”am tipat eu plangand simtind un cutit in spate scotandu-l afara,l-am strans in mana auzind-o pe Lily cum tipa sa nu fac nimic stiam la ce se refera dar l-am facut sa dispara,stergandu-mi lacrimile uitanduma in gol plictisita si lipsita de viata,mi-am strans genuchi la pipet nemiscata simtind cum lacrimile imi curg pe fata.”A preferat sa stea cu tine decat sa vina in misiune unde aveam nevoie de puteriele lui.” Spuse acesta in cele din urma razand cand nici nu ma mai miscam.Acesta se duse langa Rosalie care se uita la mine speriata ignorandu-l pe Ray care ii zambea punandu-si mana sub barbia ei ridicand-o,aceasta se uita cu ura la el strangand in mana bagheta.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|