Thread Closed 
Callin' out sins.
10 Apr 2011, 00:02
  • Am stat tacuta uitandu-ma in gol si gandindu-ma la cele petrecute in anii de studiu la scoala,cat de repede trecuse timpul cum imi facusem atati de multi prieteni si cat de mult tineam la ei.Atunci tavanul se transforma intr-un cer senin de vara bucurandu-ma intotdeauna de aceste zile calduroase,mi-am uitat la Desiree si la Rosalie stiind ca ele o facusera.Anotimpul meu preferat.Atunci cateva picaturi de apa cazu pe fata mea udandu-mi parul ridicand mainile catre cer bucurandu-ma de ploaie."Rosalie."am murmurat eu zambind catre ea.Imi placea foarte mult sa simt picaturile de apa calda pe pielea mea moale.M-am gandit la o zi de vara calduroasa acasa la mine pe plaja plimbandu-ma impreuna cu sora mea-prietena mea cea mai buna de la Hpgwarts,auzeam ciripituri de pasari in jurul meu."Ce dragute sunt."am spus eu ducandu-ma langa copac ridicand mana catre micile pasari negre care se transformara in ciori care deja imi facu zambetul in tristete cand imi adusem aminte de ceva groaznic din viata mea din acea vara,m-am retras inapoi incercand sa alung ciorile negre si mari de pe cer."Imi pare rau."am spus eu cu lacrimi in ochii stergandu-ma la ochii pentru a impiedica lacrimile sa curga,am zambit trista transformand ciorile urate inapoi in pasari care ciripeau vesele.M-am uitat inca o data la cer alungand din gandurile mele acea amintire.

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Callin' out sins. - by Desiree Rose Goth - 25 Mar 2011, 16:52
RE: Callin' out sins. - by Desiree Rose Goth - 25 Mar 2011, 20:59
RE: Callin' out sins. - by Rachelle Hathaway - 25 Mar 2011, 22:10
RE: Callin' out sins. - by Desiree Rose Goth - 25 Mar 2011, 22:39
RE: Callin' out sins. - by Rachelle Hathaway - 27 Mar 2011, 14:05
RE: Callin' out sins. - by Desiree Rose Goth - 27 Mar 2011, 20:34
RE: Callin' out sins. - by Desiree Rose Goth - 31 Mar 2011, 11:47
RE: Callin' out sins. - by Desiree Rose Goth - 09 Apr 2011, 17:57
RE: Callin' out sins. - by Desiree Rose Goth - 09 Apr 2011, 20:18