Do you recognize me?
|
10 Apr 2011, 11:49
(This post was last modified: 10 Apr 2011, 11:49 by Odette B. Malfoy.)
|||
|
|||
Rosalie ma incuraja din priviri ceea ce ma facea sa ma simt mai bine. Am icnit cand Devoratorul care ma tinea ma impunse cu ceva ascutit in spate.
"Da-mi drumul sau sarpele mai omoara pe cineva." am zis incepand sa ii dau ordine sarpelui care se indrepta amenintator spre alt Devorator. M-am trezit deodata aruncata pe pamant apoi Devoratorul care ma tinea facu sarpele sa explodeze in mii de bucatele. Sacarbos. M-am ridicat repede ducandu-mi o mana la barbie-doar o zgarietura mica nimic important. "Sectusempra." am strigat catre cel care omorase sarpele, facandu-l sa cada imprastiind sange este tot. Am oftat uitandu-ma la Rose care inca mai statea acolo privindu-ma cu o parere de rau. Doar nu-i parea rau ca m-a adus aici, doar nu a inebunit. Ma distram de minune chiar daca era sa mor imi revenisem complet din socul acela pentru ca nu era prima data si eram obisnuita. De multe ori era sa mor si in unele dati era sa am o moarte foarte chinuita. Sa mor asa ar fi fost mai rapid mai simplu. Rose se uita la mine uimita sau mai bine zis speriata. Am uitat ca imi poate auzi gandurile si eu tocmai ma gandeam la cum era sa mor de mai multe ori si cum as fi preferat sa mor. Am zambit incercand sa o linistesc si ea imi zambi inapoi intreband apoi care e numele complet al devoratorului care isi spunea R.T. "Robert Trevors." spuse acesta pe un ton rece plin de ura si mai era si nervos pentru ca isi pierdea prieten dupa prieten. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|