Do you recognize me?
|
10 Apr 2011, 13:29
|||
|
|||
M-am napusit nervoasa asupra lui Trevors dupa ce acesta o injunghie pe Rose in stomac. Nu-l mai atacam cu bagheta ci ii sarisem in spate tragandu-l de par si facandu-i zgarieturi pe fata. I-am smuls pumnalul din mana infingandu-l in mana sa apoi m-am dus si am ingenunchiat langa Rose care abia mai respira. Mi-am pus mainile pe locul in care o injunghiase. Era plina de sange. Mi-am luat bagheta din buzunar si am inceput sa soptesc diferite incantatii vindecand-o. Erau destul de complicate si nici macar nu erau legale. Era Magie Neagra citisem in Sectorul Interzis despre aceste vraji. Mergeam in Sectorul Interzis sa studiez in fiecare sambata noaptea.
Trevors nu se mai oprea din injurat si incerca sa-si opreasca sangele care ii curgea puternic din brat. Nici macar nu scosese cutitul. "Ti-e firca de durere?" am intrebat ridicandu-ma de langa Rose care acum era bine mai trebuia sa stea asa cam cinci minute. Trevors nu zise nimic doar se uita cu ura la mine. M-am dus la el rasucandu-i cutitul in ranaaandu-l sa urle de durere, apoi l-am scos aruncandu-l departe. "Ferula." am soptit bandajanu-i bratul. Acesta se uita mirat la mine fara sa inteleaga ceva. "De ce ai facut asta?" intreba el uitandu-se la bandaje. "Pentru ca nu prea suport mirosul de sange." am zis ridicand din umeri. Devoratorul se uita mirat la mine dar nu-mi pasa. CHiar asta era adevaratul motiv si daca Trevors murea in seara asta nu murea de la cateva rani stupide aveam eu grija sa moara altfel. Am imbratisat-o strans pe Rose cand aceasta se ridica in picioare fiind teafara. "Cum ai facut asta?" intreba ea uimita cand isi duse mana la locul unde fusese ranita si nu descoperise nici macar o zgarietura. "Sper ca nu te superi dar, eu in fiecare seara ma duc in Sectorul Interzis si studiez Magia Neagra astea sunt tehnici de Magie Neagra destul de complicate." am zis zambind. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|