Do you recognize me?
|
10 Apr 2011, 15:19
|||
|
|||
Nu stiam ce se intampla aici. Acea fata mai omorase o persoana, iar eu .. se presupune ca sunt prietena ei. Asa spune ea si ceva ma face sa am deplina incredere in ea. Nu stiu ce ma impinge sa fac asta, dar pur si simplu stiu ca asa e cel mai bine! Cand am observat ca acel Devorator, ultimul care ramase, a atacat-o am ramas perplexa, uimita. Cum puteam eu sa o ajut? Ce ii va face fetei aceleia?
A scos un briceag si pur si simplu a taiat-o pe gat! Cat de scarbos, necrutator putea sa fie omul acela? Cum puteam eu sa o ajut? Daca intr-adevar sunt vrajitoare .. eu uitasem vrajile. Dar, in Lumea Oamenilor Simplii am fost asistenta si cred ca puteam sa o ajut. "Fa sa apara un bandaj!", am rostit eu catre acel barbat. "Nu ma poti obliga!" Am alergat disperata sa ii caut acel bat care se numea 'bagheta' in limba lor. Puteam sa il amenint, desi nu stiu sa o folosesc. Sau stiu? Cand aparu bandaj,spirt si alte chestii m-am dus catre Devoratoare si am vindecat-o intr-un stil.. "Ha, ca si Incuiatii!", spuse acel barbat. .. Incuiat, vorba acelui fost Viperin. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|