-Trezirea.
|
10 Apr 2011, 21:54
|||
|
|||
De ce Blake? Nu nu trebia nu se putea sa fie mort. Era doar in coma sau inconstient pentru cateva ore nu se putea sa fie mort. Nu, nu si nu.
"Ray, ce mai faci?" am intrebat eu iincercand sa nu plang. Acesta se intoarse spre mine si spre Fred. "Ah... voi doi de cand nu v-am mai vazut." spuse acesta cu un ton care se vroia plin de afectiune dar imi provoca greata. "Poti pleca ne-ai facut desul rau acum." am spus cu bagheta pregatita. Ray mi-o lua intainte izbindu-ma de un perete apoi am cazut pe o gramada de fan. Am icnit incercand sa ma ridic dar nu prea puteam ma durea foarte tare spatele. "Stii Ray esti un las. De ce ai venit ti-a fost frica sa ne aperi? Stii doar ca suntem prieteni foarte buni." am spus strambandu-ma din cauza durerii. "Nu mai suntem." spuse acesta apoi ma ataca cu blestemul Crucio facandu-ma sa scot un mic tipat. Fred veni langa mine punandu-si o mana pe fruntea mea spunandu-mi ca va fi bine. "Ce induiosator." zise Ray razand. "Gata Ray pana aici. Ai sa mori." am zis ridicandu-ma cu ajutorul lui Fred si rugand-o din priviri pe Tamara sa-l omoare. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|