Let your pride aside
11 Apr 2011, 15:30
Trebuia sa recunosc, desi nu voiam ca acea fata pe care eu o suspectam a fi Devoratoare avea niste strategii care nu aveau cum sa dea gres. Da,imi placea cum gandeste. Cu siguranta este Devoratoare a Mortii. Nu isi ridica insa roba niciodata,cel putin de mai devreme de cand o cunosc eu nu am vazut-o niciodata cu bratul la vedere. Am preferat insa sa nu ne certam, ci mai bine sa ascult ceea ce avea de spus si anume planurile de a il prinde pe acel criminal. Adevarul este ca ne convine amandurora sa il gasim si sa scapam de asta odata pentru totdeauna.

Am luat-o la stanga injurand si blestemand din cauza faptului ca eram doar noi doua impotriva unui ucigas in serie. Desi Kennya trimisese dupa ajutor nu il primisem de atat de mult timp. Ma infuria chestia asta si mai tare ma infuria faptul ca eram angajata la Minister, in Vrajustitie si nu pot sa ma descurc de una singura , de fapt nici macar cu un alt ajutor. Dar totusi ... Suntem femei! Cum putem noi sa ne descurcam singure intr-o situatie extrema ca aceasta? Tot ce pot sa mai gandesc in acest moment este ca o sa am grija ca acel barbat sa isi primeasca pedeapsa bine-meritata.

Lasand gandurile la o parte am ramas incremenita observand o silueta fugara care totusi se afla in fata mea la cativa metri departare,doar ca statea cu spatele. Fata aceea ma observase asa ca i-am facut semn sa o ia prin partea cealalta pentru a il lua prin surprindere. Desi nu parea foarte incantata sa se ia dupa mine,totusi o facuse.
"Aha! " , am rostit eu catre acel assasin.
"Incarceros!", am murmurat legandu-l bine din cap pana in picioare. M-am uitat catre Kennya intreband-o din priviri: 'Si acum ce facem?'

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Let your pride aside - by Kennya Allen - 10 Apr 2011, 22:35
RE: Let your pride aside - by Rosalie Vivienne Alden - 11 Apr 2011, 15:30
RE: Let your pride aside - by Kennya Allen - 11 Apr 2011, 22:30
Re: Let your pride aside - by Kennya Allen - 03 Feb 2011, 20:05
Re: Let your pride aside - by Kennya Allen - 03 Feb 2011, 20:54
Re: Let your pride aside - by Kennya Allen - 03 Feb 2011, 22:37
Re: Let your pride aside - by Kennya Allen - 04 Feb 2011, 02:38
Re: Let your pride aside - by Kennya Allen - 04 Feb 2011, 05:55