Thread Closed 
O scrisoare buclucasa
11 Apr 2011, 18:08
-" Ce coincidenta, si a mea, la fel! Mi-e imi place de asemenea si de profesoara. Dar imi place mult si studiul Incuiatilor, ma descurc destul de bine la aceasta materie deoarece, in fiecare an scolar-inainte de a veni la Hogwarts- il petreceam in lumea Incuiatilor, in vacante spuneam la toti ca plecam din tara si stateam la casa noastra dintr-un cartier plin cu vrajitori. Imi place Transfigurarea pentru ca de mica Angela, o ruda de a mea, imi facea in ciuda ca nu pot face vraji. Tie de ce iti place Transfigurarea?" a spus Anaella pe nerasuflate.
Cercetasa astepta bucuroasa raspunsul prietenei sale. se bucura ca si Elizabeth vroia sa faca conversatie.

OOC: Angela este clona mea, dar toata lumea stie ca e o ruda mai indepartata de a mea. Smile

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
O scrisoare buclucasa - by Anaella L. Hathway - 09 Apr 2011, 15:05
RE: O scrisoare buclucasa - by Anaella L. Hathway - 11 Apr 2011, 18:08

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  O scrisoare Helena Daphne Rose 7 1,695 26 May 2010, 14:41
Last Post: Bell Evans
  De la o scrisoare, la confesiuni... Isabella River 10 2,431 16 Sep 2009, 23:17
Last Post: Isabella River
  scrisoare catre matusi Sharma Sanara 1 2,593 21 Apr 2009, 12:56
Last Post: Letitia Levitski
  O scrisoare furtunoasa Kennya Allen 2 1,264 05 Oct 2008, 23:45
Last Post: Kennya Allen