A Dark Night
|
11 Apr 2011, 22:03
|||
|
|||
In sfarsit! Adevaratul si lasul Trevors isi facu aparitia.
"Normal ca nu am inebunit." am spus lasandu-l apoi sa se ridice in picioare. Eram foarte calma mult prea calma si imi dadeam seama ca eram privita cu atentie de Anaella si de Eduard. Am oftat usor apoi am zambit facand sa apara o masuta si niste cescute cu ceai, patru scaune. "Poate totusi ai inebunit." spuse Trevors. "Nu Robert, vreau sa discutam. Ia loc te rog. Luati si voi loc." am spus foarte calma aratand spre Eduard si Anaella. Acestia se apropiara de scaune si se asezara. Nu aveam bagheta pregatita si nici nu vroiam sa atac. "Nu beti ceaiurile, doar mimati." am spus stiind ca Eduard si Anaella imi pot auzi gandurile. "Ai otravit-o pe a mea." spuse el. "Nu uite poti sa o iei pe care vrei si eu o iau pe a ta." am spus luandu-i cana din fata.Am baut-o pe toata apoi i-am indemnat si pe ei sa bea. Cand Trevors bau cazu de pe scaun paralizat. "Bellatrix, cine te are ca dusman nu este foarte norocos.Mi-a facut placere." spuse Trevors plin de admiratie. "Avada Kedavra."Am rostit lasandu-l fara suflare apoi am adaugat "Si mie Robert, si mie." "Robert?" intrebara cei doi in cor. "Da e cel de al doilea nume al sau... sau cel putin era." am spus bagand bagheta in buzunar. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Whispers in the dark | Effy K. Dietrich | 12 | 2,931 |
18 Jan 2012, 00:00 Last Post: Effy K. Dietrich |
|
Starry night | Alice Morris | 6 | 2,298 |
12 Dec 2011, 21:31 Last Post: Alice Morris |
|