O aventura in noapte
|
11 Apr 2011, 23:00
|||
|
|||
-"Hei, mi-a venit o idee."spuse Georgya.
-"Ce idee?" intreba Ema foarte curioasa. -"Tata imi vorbea dese ori despre o 'cascada', Cascada muta. Cand era el la Hogwarts a mers in sectorul interzis cu prietena lui--mama-- pentru o escalada noscturna. Si au ajuns in fata cascadei si au vazut cum apa curgea 'muta'. Decat daca te apropiai o putei auzi, dar ori cum prietenut tatei, care era si el acolo spunea ca el nu aude nimic. Iar el era la Astropufi,dar parinti mei da, ei fiind Cercetasi.Oricum, apa se scurgea intr-un vas din piatra foarte mare. Pe el era gravat un leu fioros, iar pe marginea vasului se tot depla sa o 'bila' ce s-a oprit la un moment dat si a deventit un ochi ce parea de soim, care ii privea foarte curios.Pana nici apa nu era la fel ca ori ce apa, avea o culoare deosebita si susurul ei era defapt un sasait. Mi chiar imi pare ca se potriveste."spuse Geo. -"Pai si cum de nu au putut intra in camera parinti tau daca ei erau Cercetasi?"intreba Ema. -"Asta este foarte simplu. NU a fost prezent acolo si un elev de la Ochi-de-Soim." |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|