Sunset.
12 Apr 2011, 10:59
  • Niciodata nu fusesem asa de obosita si sa imi fie asa de rau,Blake statea langa mine mangaindu-ma pe cap incercand sa ma linisteasca,Lily inca dormea si Fred statea pe balcon privind lung oceanul."Domnisoara a sosit doctorul."spuse servitoarea intrand scurt in camera facandu-i cu mana doctorului sa intre in camera mea,aceasta disparu inchizand usa in urma sa.Imediat ce auzi numele doctorului care veni sa ma trateze Lily se trezi uitandu-se urat la el ridicandu-se pentru al cerceta."Ce ai patiti domnisoara?"ma intreba acesta dand patura de pe mine rugandu-ma sa imi dau bluza jos,Blake injura ducandu-se sa stea pe jos privindu-ma enervat.Dupa ce ma consulta scoase afara o cutie de metal,m-am incruntat nestiind ce mai dorea sa faca dar imediat cum deschise cutia vazusem acele mii de ace ascutite gata sa-mi strapunga pielea,incepusem sa respir foarte repede si sa apuc patura pentru a ma acoperi "Trebuie sa iti facem niste analize."spuse el vesel punand mana pe o seringa,Blake chicoti venind langa mine potolindu-ma din zbatut tinandu-mi mana.Ai omorat patru devoratori ai mortii si tie frica de niste ace?imi spuse acesta in gand facandu-ma sa stau cuminte si sa inchid ochii asteptand sa se termine durerea.

Dupa ce termina si isi stranse toate acele plecand Lily si Fred stateau in living vorbind cu parintii mei cele intamplate,Blake era pe balcon jucandu-se cu Akasha care alerga vesela in jurul lui,care parea ca doarme.Am inchis ochii gandindu-ma la rezultatele analizelor care erau promise sa fie aduse maine,dar atunci auzeam niste susoteli am luat bagheta de pe noptiera folosind vraja Lumos pe ea."Tamara."cineva imi rostise numele dar era o voce de copil mic auzindu-se rasetele in jurul meu,m-am incruntat gandindu-ma ca visez,am inchis ochii culcandu-ma atunci auzisem rasetele venind chiar de langa mine facandu-ma sa ma sperii si sa sar."De ce vreti sa ma omorati?"spuse vocea de copil simtind o mana pe stomac,am tresarit la atingere luand bagheta in mana.Usa de la balcon se inchise brusc trezindu-l pe Blake care se ridica dar cum imi vazu fata incerca sa deschida usa dar era blocata iar bagheta lui era pe noptiera."De ce vrea sa scape tati de noi mami?"cand am auzit cum ne-a spus am inghetat de frica iar Blake avea aceeasi fata speriata cand auzi ceea ce spuse,am intins bagheta in fata vazand o fetita cu parul lung saten si cu fata distrusa iar pupile nu avea ceea ce ma facu sa tip dand foc fara sa vreau in jurul meu.

Dar imediat Lily si Fred intrara in camera stigandu-se focul iar fetita disparu razand lasandu-l pe Blake sa iasa afara luandu-ma in brate.Stateam muta de uimire leganandu-ma in stanga si in dreapta precum o nebuna."Ce s-a intamplat?"spuse Fred punand mana pe lampa arsa si distrusa.Nici nu puteam sa scot o vorba nici nu mai clipeam,m-am intins pe pat tremurand gandindu-ma la fetita fara ochii si fata distrusa si plina de sange ingrozindu-ma.Blake fu cel care incepu sa le povesteasca tot ce vazuse fetita tot ce spuse si cum reactionasem."De ce?"am spus eu balbaindu-ma inca tremurand de frica rugandu-ma de ei sa nu ma lase singura acuma."Il omor pe tipul ala."spuse Blake nervos oftand luandu-si bagheta de pe noptiera.Lily se uita speriata nestiind ce sa mai faca."Sunteti bine?"intreba ea scurt privindu-ma.

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 14:39
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 15:23
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 16:09
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 16:50
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 18:18
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 19:17
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 20:17
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 21:52
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 22:48