La multi ani, Dark Mark! ^_^
12 Apr 2011, 15:20
  • Astazi, 12 aprilie 2011, se implinesc patru ani de cand Dark Mark'ul a luat fiinta; infiintat de Lyra Dust, la inceput sub denumirea de "Harry-Potter-Topic-Board", acest forum a fost pentru unii dintre noi un alt tip de familie. O familie de membrii uniti, dornici de a continua distractia ce presupunea lumea magica a lui Harry Potter.
    Aici ne'am facut prieteni..aici am invatat sa scriem rpg..aici ne'am petrecut mai mult sau mai putin din propria viata. Iar forumul a inceput sa fie mai plin de viata, cu fiecare membru care a venit. De la Lyra, fostele Hahaline - Ginny si Kennya - Raizen si multi altii care au trecut pe aici, lasandu'si intr'un fel sau altul amprenta asupra Dark-Mark'ului.
    Cu bune, cu rele, am facut 4 ani Love Si chiar daca nu sunt pe acest forum decat de un an [si ceva] ma simt ca intr'o a treia familie. Prieteniile pe care le'am legat, cunostintele pe care le'am acumulat..totul se datoreaza DM'ului. Si nu stiu daca as putea sa imi imaginez cum ar fi daca nu ar mai exista - si nici ceilalti, cred. Sa nu deschizi macar o data pagina si sa te uiti macar putin printre ce mai e nou.
    Si acum, cred ca ar trebui sa spunem si cateva cuvinte despre cei care au facut forumul sa arate asa; cei care ne'au construit acest loc in care sa ne simtim bine si sa ne distram.

Lyra: incep cu tine, pentru ca daca nu ai fi fost tu, Dark Mark'ul nu ar fi existat. Tu l'ai infiintat, pentru prima data pe 12 aprilie acum 4 ani; desi nu te cunosc prea bine, ti'am citit multe din posturile vechi si mi'am facut o parere foarte buna despre tine.
    Raizen ^_^: 90% din DM este meritul tau; probabil ca daca nu ai fi aparut tu pe aici, Dark Mark'ul ar fi aratat cu totul altfel. Ti'ai dedicat atat de mult timp acestui forum, fara sa primesti vre'o recompensa materiala, luptandu'te de fiecare data sa fie bine pentru noi. Ai tot respectul si admiratia mea; si pot sa spun pe langa acestea ca desi ai o atitudine cum ar trebui sa aiba un admin, esti un prieten cum mai rar intalnesti.
    Kennya: Mamica noastra Love Mereu acolo ca sa il convingi pe Raizen sa ne spuna si noua planurile voastre malefice de a cuceri lumea Devil mereu darnica, mereu dai o a doua sansa; esti o persoana deosebita, iar cei ce te cunosc stiu ca nu sunt doar vorbe in vant.
    Kayla: cel mai nou dintre admini; chiar daca munca ta nu este atat de evidenta, este la fel de importanta pentru forum precum si cea a celorlalti doi administratori.

Sunt sigura ca acest forum a schimbat vietile multor dintre noi; aici ne'am gasit prieteni, persoane care in ciuda departarii care se impune intre ele se comporta de parca ar fi impreuna in fiecare zi si isi vorbesc fara impedimente.
    In rest..ce as putea sa mai spun. Asa..sa nu uit de off-topaceala noastra Devil Care in tineretile mele pe acest forum era la moda Love Pff, ce zile Love Pagini intregi la topicurile de despartire sau la Cafenea Love Iar adminii nostri, saracii, nu mai spuneau nimic Finna De aia ii iubim pe toti, nu? >Happywide<
    Speram sa fim aici si peste 6 ani, cand va fi aniversarea de aur a forumul Love 10 ani de Dark-Mark, 10 ani de Harry Potter. Chiar daca unii membrii vor pleca, mereu vor veni altii noi. Iar astfel, echilibrul se va pastra. DM forever ^_^

La multi ani Dark Mark!
Find all posts by this user

Messages In This Thread
La multi ani, Dark Mark! ^_^ - by Bell Evans - 12 Apr 2011, 15:20
RE: La multi ani, Dark Mark! ^_^ - by Ema Snow - 12 Apr 2011, 21:42
RE: La multi ani, Dark Mark! ^_^ - by Ema Snow - 12 Apr 2011, 22:11

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Conferinta [Dark Mark Chat] Bell Evans 22 6,131 20 Jul 2011, 12:43
Last Post: Raizen Isildur
  La multi ani, Kennya Alice Morris 26 6,191 01 Aug 2010, 21:05
Last Post: Katya Sokorov