La multi ani, Dark Mark! ^_^
12 Apr 2011, 15:41
Ce pot sa spun. Patru e un numar foarte mare. Parca asa parea si trei dar nu se compara. Multe lucruri rezista 2-3 ani dar deja de la 4 in sus e mai complicat. Sincer abia astept cifra de 5. Sunt curios ce se va mai intampla pana atunci.

Vreau sa la multumesc membrilor in primul rand pentru forum, pentru ca au fost alaturi de el pentru ca au postat si pentru ca am avut onoarea sa-i cunosc pe unii dintre ei.

Lyra, din fericire pentru noi ai creat acest forum si o data cu el, sunt sigur de asta, o adevarata traditie. Darkmark a crescut de la un forum anonim la unul dintre cele mai bun forumuri Harry Potter din Romania, daca nu chiar primul (i-am cam depasit pe toti). De asemenea as vrea sa-i multumesc si Juliei pentru ca a administrat acest forum.

Adriana >Happywide< As putea spune prea multe despre tine, insa zic doar atat: ma bucur ca te cunosc si ca suntem prieteni. Ti-am mai spus ca atunci cand ma gandesc la un best friend ma gandesc la tine.

As vrea sa-i multumesc si lu Sinzy, m-a ajutat la foarte multe chestii chiar daca aceste lucruri nu se stiu (sunt facute in background Finna)

Ginny Malfoy, tu esti in istoria forumului si stii asta (=]]]]], na ca plagiez Whistle)

Bell Evans >Happywide< wa dupa cum a spus si o domnisoara intr-un anume topic esti cea mai activa de pe forum si nu-ti scapa nimic =)) so yeah, thanks for bringing the forum to life (inainte sa ajungi tu pe aici era in coma sau cel putin lesinat)

De asemenea, toti ceilalti membrii pe care am avut onoareai sa-i cunosc, Mary Mystery pentru perioada in care a administrat, Alice Morris, Ginny si Rosalie Blackfire, Veronique, Alice Swan, Iseult, Oana, Jade, Anna, Ada si toti ceilalti !

Ma bucur si ca l-am cunoscut pe Ron Moody aici, pe acest forum (acu tre sa-i trimit o carte imprumut tocma pana in Galati si daca nu mi-o da inapoi il strang de gat =))))

PS: Rea-credinta, Plesneala, Vrajitorul Extra, Rock Thunder, ati adus un strop de fericire in vietile noastre =))))

La multi ain Darkmark !

Visit this user's website Find all posts by this user

Messages In This Thread
La multi ani, Dark Mark! ^_^ - by Bell Evans - 12 Apr 2011, 15:20
RE: La multi ani, Dark Mark! ^_^ - by Raizen Isildur - 12 Apr 2011, 15:41
RE: La multi ani, Dark Mark! ^_^ - by Ema Snow - 12 Apr 2011, 21:42
RE: La multi ani, Dark Mark! ^_^ - by Ema Snow - 12 Apr 2011, 22:11

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Conferinta [Dark Mark Chat] Bell Evans 22 6,141 20 Jul 2011, 12:43
Last Post: Raizen Isildur
  La multi ani, Kennya Alice Morris 26 6,198 01 Aug 2010, 21:05