La multi ani, Dark Mark! ^_^
12 Apr 2011, 16:47
Desi sunt de un an si putin pe forum, ma simt aici ca intr'o adevarata familie. Ador DarkMark'ul pentru ca mi'a dat ocazia sa cunosc oameni minunati, talentati, cu simtul umorului, mereu saritori si gata sa ajute, si persoane care si'au castigat un loc'sor, mai mic sau mai mare in inima mea, desi nu am avut ocazia sa ne intalnim pana acum, dar astept reuniunea forumului :> Aici, ce'i drept, ne'am format o familie, unde...unii membri au venit, altii au plecat, si ma bucur sa vad ca sunt membrii care vor ramane in continuare pe acest forum, in ciuda "varstei" lor. E adevarat, vremurile s'au schimbat, imi amintesc "tineretile" mele aici, in timpul verii, cum faceam off topic la sala de primire, si la topicul lui Dess de la Despartiri, si stateam pe forum pana la 2 noaptea Love Iar acum stau toata ziulica pe forum, chiar daca nu in continuu, fereastra sta deschisa Finna Membrii au venit si au plecat, dar forumul a ramas mereu la fel de primitor, de plin de viata, de distractiv, si ca o familie pentru toti cei care tin intr'adevar la acest forum. Nu prea stiu ce as mai putea adauga...Felicitari adminilor, asta e cel mai important. Raiz cel putin, daca nu erai tu, nu am fi putut fi astazi aici dupa toate incidentele cu domeniul s.a.m.d. Kennya a noastra, pe care te'am cunoscut drept Hahalina cu o poza anime la avatar Finna Lyra, pentru ca ai creat acest forum, si Kayla care pot sa pun pariu ca l'ai ajutat mult pe Raiz. Va multumesc de asemenea celorlalti membri pentru ca mi'ati devenit prieteni, si ma inteleg cu multi dintre voi mai bine decat cu persoanele pe care le cunosc, si pentru ca imi sunteti dragi, si nu va pasa ca suntem din alt capat de tara, ci doar ca suntem prieteni. Sunt recunoscatoare ca am ajuns aici, fiindca am invatat sa fac RPG si mi'am imbunatatit calitatile la scris la ora de romana, sunt recunoscatoare ca am avut ocazia sa cunosc si sa impartasesc opinii cu alti fani HP, de peste tot din tara. Va multumesc tuturori. Va iubesc. Si iubesc forumul asta Love

La multi ani DarkMark >Happywide<

[Image: 2igkmd1.png]
Find all posts by this user

Messages In This Thread
La multi ani, Dark Mark! ^_^ - by Bell Evans - 12 Apr 2011, 15:20
RE: La multi ani, Dark Mark! ^_^ - by Alice Morris - 12 Apr 2011, 16:47
RE: La multi ani, Dark Mark! ^_^ - by Ema Snow - 12 Apr 2011, 21:42
RE: La multi ani, Dark Mark! ^_^ - by Ema Snow - 12 Apr 2011, 22:11

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Conferinta [Dark Mark Chat] Bell Evans 22 6,138 20 Jul 2011, 12:43
Last Post: Raizen Isildur