La multi ani, Dark Mark! ^_^
|
12 Apr 2011, 17:32
|||
|
|||
Mda, apar si eu mai tarziu. X_X Desi nu sunt de foarte mult timp pe acest forum [ nu am inca niciun an] am vrut sa spun neaparat "La multi ani, darkmark!" . De ce? Fiindca pe acest forum mi-am creat niste prietenii deosebite, am cunoscut niste membri care imi vor ramane mereu in suflet. In primul rand eu vreau sa spun Multumesc lui Ash, care mi-a spus despre acest minunat forum.
![]() Lyra@: Nu te cunosc , dar pur si simplul fapt ca ai creat acest fenomen numit 'darkmark' imi este suficient sa te admir. Raizen@: Datorita tie inca mai exista DM-ul. Cate probleme au fost si cu domeniul . X_X Si ca admin si ca persoana esti super tare. ![]() Kennya@: Adri , mamicuta noastra. ![]() ![]() ![]() Kayla@: Sinzy, desi nu te cunosc de foarte mult timp stiu ca ai facut multe pentru darkmark, inclusiv ai scris plotul acela superb. ![]() Dupa cum am spus: desi nu sunt de foarte mult timp pe forum , sper sa mai fiu mult timp de acum incolo si sa apuc sa vad cum forumul ajunge si mai batran de atat. 8-> Pe Darkmark am cunoscut niste persoane minunate [pe langa cele care le stiam deja] : Bell, Kennya , Raiz, Sinzy, Jade, Ginny [care a si devenit my sister ![]() ![]() Inainte sa spun la multi ani siteului trebuie sa spun prima data La Multi Ani membrilor de pe el. Inca sper ca o sa ne intalnim cu totii vreodata. ![]() Si acum !!! : La Multi ani, Darkmark!!! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Conferinta [Dark Mark Chat] | Bell Evans | 22 | 6,141 |
20 Jul 2011, 12:43 Last Post: Raizen Isildur |
|
La multi ani, Kennya | Alice Morris | 26 | 6,198 |
01 Aug 2010, 21:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
LA MULTI ANI, GINNY P!!! | Julia Lilith Potter | 6 | 2,301 |