La multi ani, Dark Mark! ^_^
12 Apr 2011, 17:32
Mda, apar si eu mai tarziu. X_X Desi nu sunt de foarte mult timp pe acest forum [ nu am inca niciun an] am vrut sa spun neaparat "La multi ani, darkmark!" . De ce? Fiindca pe acest forum mi-am creat niste prietenii deosebite, am cunoscut niste membri care imi vor ramane mereu in suflet. In primul rand eu vreau sa spun Multumesc lui Ash, care mi-a spus despre acest minunat forum. Love Probabil ca altfel nu as fi aflat niciodata despre el. Sa spun cateva cuvinte despre admini si despre persoana care a infintat forumul. :
Lyra@: Nu te cunosc , dar pur si simplul fapt ca ai creat acest fenomen numit 'darkmark' imi este suficient sa te admir.
Raizen@: Datorita tie inca mai exista DM-ul. Cate probleme au fost si cu domeniul . X_X Si ca admin si ca persoana esti super tare. Happywide
Kennya@: Adri , mamicuta noastra. Love Admina noastra de suflet. Love Mereu reusesti sa aduci un zambet pe chipul meu, sa ma faci sa rad. Finna
Kayla@: Sinzy, desi nu te cunosc de foarte mult timp stiu ca ai facut multe pentru darkmark, inclusiv ai scris plotul acela superb. Love Si ma bucur ca esti si tu admina acum.
Dupa cum am spus: desi nu sunt de foarte mult timp pe forum , sper sa mai fiu mult timp de acum incolo si sa apuc sa vad cum forumul ajunge si mai batran de atat. 8->
Pe Darkmark am cunoscut niste persoane minunate [pe langa cele care le stiam deja] : Bell, Kennya , Raiz, Sinzy, Jade, Ginny [care a si devenit my sister Love] , Kate [care nu mai e activa, dar stiu ca mi-a urat bun venit de cum am venit pe forum si a fost/ de fapt este surioara mea ], Alice M, Alice S, Tammy si Lily . Si multi altii ... Nici nu as putea sa ii enumar pe toti, insa fiecare are locul sau in inimioara mea. Toti mi-ati devenit prieteni,mi-ati urat un calduros bun venit si asta nu o sa uit niciodata. Heart
Inainte sa spun la multi ani siteului trebuie sa spun prima data La Multi Ani membrilor de pe el.
Inca sper ca o sa ne intalnim cu totii vreodata. Heart

Si acum !!! :

La Multi ani, Darkmark!!!

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user

Messages In This Thread
La multi ani, Dark Mark! ^_^ - by Bell Evans - 12 Apr 2011, 15:20
RE: La multi ani, Dark Mark! ^_^ - by Rosalie Vivienne Alden - 12 Apr 2011, 17:32
RE: La multi ani, Dark Mark! ^_^ - by Ema Snow - 12 Apr 2011, 21:42
RE: La multi ani, Dark Mark! ^_^ - by Ema Snow - 12 Apr 2011, 22:11

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Conferinta [Dark Mark Chat] Bell Evans 22 6,141 20 Jul 2011, 12:43
Last Post: Raizen Isildur
  La multi ani, Kennya Alice Morris 26 6,198 01 Aug 2010, 21:05
Last Post: Katya Sokorov
  LA MULTI ANI, GINNY P!!! Julia Lilith Potter 6 2,301 07 Apr 2008, 22:19
Last Post: Ginny Malfoy
  La multi ani Julia ! Raizen Isildur 10 3,325 29 Jan 2008, 21:18
Last Post: Hermione Potter