|
La multi ani, Dark Mark! ^_^
|
12 Apr 2011, 17:47
|
|
Veronique A. Dupont
|
RP Posts: 754
Casa: Viperini
Galeoni: 2873
Animal: Pisica - "Dinah"
Slujba: Angajat la Vrajustitie
|
|
- Stau înmărmurită în fața laptop-ului cu privirea ațintită la monitorul ce-mi arată forumul. Mii de gânduri îmi străbat capul, iar eu continui să șoptesc ”patru”. Fac asta de câteva minute. De fiecare dată când șoptesc acel cuvânt aștept să dezleg noi înțelesuri. Încă nu pot crede că ceea ce văd este adevărat.
Încerc să-mi imaginez cum era forumul înainte de sosirea mea, dar nu pot. Mii de imagini îmi bântuie mintea, imaginii ale primelor zile pe forum. Îmi aduc și acum aminte că din primele zile, membrii acestui forum au reușit să-mi arate că pe darkmark cu toții suntem prieteni și facem parte dintr-o mare familie. Desigur, n-am fost acceptată imediat în familie, dar încetul cu încetul mi-am făcut o soră (Helena) și am început să mă împrietenesc cu restul membrilor. Cele care m-au ajutat cel mai mult să mă integrez au fost Helena și Bell. Mai târziu a apărut Bella, iar apoi Alice, Dess, Rose, Alice S, Isabella și mulții alții. Cu toții m-ați făcut să mă simt bine pe acest forum.
Raizen, îți sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce ai făcut pentru acest forum și pentru că ai avut încredere în mine și m-ai lăsat să fiu șefa viperinilor. Sper că nu te-am dezamăgit.
Kennya, ești mămica noastră și ne aperi mereu în fața lui Raizen. Am avut ocazia să vorbesc de câteva ori cu tine și pot spune ca ești o persoană cu adevărat specială. Sper să îmbătrânești alături de Raizen și de noi, copilașii voștri, pe acest forum minunat.
Lyra, ție îți datorăm tot. Ești o persoana minunata, și pe forum, și în viața de zi cu zi.
Kayla, nu te știu prea bine, dar sunt sigură că în ultimile lunii ai muncit pentru a-l ajuta pe Raizen cu acest forum. Vreau să-ți mulțumesc pentru că ești alături de noi.
La Mulți Ani, darkmark. Sper că ne vei mai fii alături încă cel puțin o dată pe atât. Iar atunci când nu vei mai exista, ne vom aminti mereu de tine pentru că datorită ție am cunoscut atât de multe persoane minunate și am reușit să formăm o familie. Vă doresc tuturor să împlinim împreună zece ani de la deschiderea forumului .
my momma { raised } me a prophet
|
|
Possibly Related Threads… |
Thread |
Author |
Replies |
Views |
Last Post |
|
Conferinta [Dark Mark Chat] |
Bell Evans |