Thread Closed 
Misiune de salvare
12 Apr 2011, 19:40 (This post was last modified: 12 Apr 2011, 19:40 by Eva Milly Swan.)
Eram atat de speriata incat incepusem sa tremur acei baieti nu intelegeam nici macar acum ce isi doreau.Alice ma trase de mana apoi disparusem in ceata.

"La naiba a fost destul de aproape,bine macar ca nu erau Devoratori!"A zis aceasta in timp ce instala cortul la marginea marii.

"Alice unde suntem?"Am intrebat simtind briza calda cum imi alinta simturile.

"E mai bine sa nu stii!"Spuse aceasta continuand cu vrajile de aparare.Atunci am simtit-o ca o strafulgerare,o lumina care imi incalzea intregul trup.Am mers repede scotandu-mi chevaletul alaturi de un creion.Am inceput sa desezen haotic forme si schite pe care nu le puteam gandii.Alice se oprii din a face vraji de aparare apropiindu-se de mine scuturandu-ma puternic.

"Eva!Eva,ce naiba faci!"Imi spuse aceasta aducandu-ma pe pamanat.Amandoua am ramas socate de ceea ce desenasem.Pe noi doua moarte la marginea acestei mari.

"Eva asta este o prezicere cumva?"Ma intreba aceasta incepand sa stranga cortul.

"Da,Alice este o prezicere asa ca va trebuii sa mergem!"Aceasta stranse cortul ma luat de mana fix cand doua voci de devorator se auzeau in ecou.Am disparut fericita ca am putut sa o ajut.

[Image: gfd.jpg]

[Image: hug.jpg]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Misiune de salvare - by Alice Swan - 17 Jan 2011, 21:57
RE: Misiune de salvare - by Eva Milly Swan - 12 Apr 2011, 19:40
RE: Misiune de salvare - by Alice Swan - 12 Apr 2011, 19:50
Re: Misiune de salvare - by Eva Milly Swan - 18 Jan 2011, 00:28
Re: Misiune de salvare - by Alice Swan - 18 Jan 2011, 18:23
Re: Misiune de salvare - by Eva Milly Swan - 31 Jan 2011, 23:36
Re: Misiune de salvare - by Alice Swan - 01 Feb 2011, 13:20