Misiune de salvare
|
12 Apr 2011, 19:50
|||
|
|||
Am disparut din nou la o casa care ulterior ramasese parasita, pe care eu impreuna cu pariintii nostrii incercam sa o cumparam pentru a o transforma in sediu pentru Devoratorii mortii.
"Eva te rog daca mai ai vreo viziune sa imi spui!Insa inainte de asta sa stii ca vom sta aici mai mult deoarece nimeni nu stie de casa asta!"I-am zis inaintand catre ea deschizand usa simtind un miros puternic de praf."Cred ca avem multa treaba azi!"Am zis zambindu-i mergand afara pentru a proteja casa cu cateva vraji de protecte intradevar mult mai slabe de cat cele pe care le-as putea face asupra cortului.Eva iesi alaturi de mine. "Alice crezi ca se vor oprii toate aceste lucruri?"Imi spuse aceasta cu ochii in lacrimi. "Da sigur stai linista intr-o zi se vor plictisi sa te tot caute,atunci vom fi din nou libere!"I-am zis saruntand-o pe frunte.Mi-am continuat vrajile de protectie gandindu-ma daca macar am dreptate. ~Peste 2 ani~ Da au trecut doi ani de cand ne ascundem si pot spune ca au incetat sa o caute pe Eva de aceea astazi ne intoarcem la conacul Swan deoarece imi era atat de dor de ai mei,de Lee de toti care ne asteptau.De la intrare acestia ne-au strans in brate.Am simtit parfumul curat de iasomie al mamei,parfum ce imi inspira cea mai puternica protectie.Stiam ca de astazi totul intra in normal si mai ales ca reusisem sa imi salvez verioasa. "Alice iti multumesc,fara tine as fi moarta azi!"Imi spuse aceata strangandu-ma in brate. "Eva esti precum o sora pentru mine ,precum o fica as putea spune asa ca te rog nu imi multumi!"Am zis in timp ce ii trageam patura peste ea pentru a se putea culca. "Acum culca-te de astazi esti libera!"Am zis asta inchizandu-i usa multumindu-i lui Dumnezeu ca puteam in sfarsi spune asta. Edit By Raizen Puncte Viperini - 110.7 Topic Closed ! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Misiune de salvare - by Alice Swan - 17 Jan 2011, 21:57
RE: Misiune de salvare - by Eva Milly Swan - 12 Apr 2011, 19:40
RE: Misiune de salvare - by Alice Swan - 12 Apr 2011, 19:50
Re: Misiune de salvare - by Eva Milly Swan - 18 Jan 2011, 00:28
Re: Misiune de salvare - by Alice Swan - 18 Jan 2011, 18:23
Re: Misiune de salvare - by Eva Milly Swan - 31 Jan 2011, 23:36
Re: Misiune de salvare - by Alice Swan - 01 Feb 2011, 13:20
Re: Misiune de salvare - by Eva Milly Swan - 06 Feb 2011, 17:52