O zi stranie
|
13 Apr 2011, 14:40
|||
|
|||
Tot ce era in jur , se intampla mult prea repede . Eliza vazuse cum Robby si Elizabeth faceau vraji peste vraji . Ea fiind incepatoare ,nu stia nimic despre magie . Aproape nimic . Isi amintise ce ii spusese tatal ei despre dragoni . Nu le place nimic ce este sub o grade . Ceea ce si facuse Robby . Bon.. atunci , cum sa ii oprim . Ploaia s-a oprit , si chiar daca as arunca apa peste ei , ar putea s-o evapore prin flacarile lor . Deci , nu merge . Atunci , va trebui sa fie atrasi in alta parte . Sau , ei vor sa caute pe cineva ? isi spusese ea . Nemaistand si pe alte ganduri , deschise geamul , sarind in gol , apoi , cazand pe un dragon . Oare dragonii pot vorbi ? Raspunsul veni imediat .
Dragonul nu era prea multumit ca o fiinta umana sa stea cocotata pe spatele acestuia . -Hey ! Da-te jos de pe mine ! ii strigase el , facand tumbe prin aer . Yayy ! Mai usor ! Eu nu iti fac nimic . Voi sunteti cei care ne atacati . Ce vreti ? -Ce te intereseaza pe tine , micuta fiinta . Paii.. am destule motive . Cel mai important e ca .. atacati un tren plin de alte fiinte ! -Hmm.. nu ma prea intereseaza . Dar daca vrei neaparat sa stii , noi cautam un inel. Esti nebun ? In trenul ala e posibil sa fie peste o mi si una de inele . De unde sa stii care ii inelul pe care il cautati? "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|